sarmat Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Patriot 2x1024MB 800MHz CL5 czy A-Data Extreme Edition 2x1024MB 800MHz CL4? Docelowo - 900MHz 4-4-4-12 na bezpiecznym przez 24/7 napięciu. Więcej nie potrzebuję. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez sarmat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A-Daty, albo Goodram PRO 900 - masz te 900 jak w banku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Coś na Micronach D9. Np. A-daty lub Goodram PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Coś na Micronach D9. Np. A-daty lub Goodram PRO.A-daty sa na promosach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Goodram PRO 900 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A-daty sa na promosach A bo ja wiem. W sumie to o tym każdy coś innego pisze. Jedni piszą, że są, drudzy, że na na opakowaniu musi być gdzieś tam w nazwie plus. Nawet jakby były na promosach, to i tak nie powinny być złe. W sumie zawsze zostaje Goodram PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A bo ja wiem. W sumie to o tym każdy coś innego pisze. Jedni piszą, że są, drudzy, że na na opakowaniu musi być gdzieś tam w nazwie plus. Nawet jakby były na promosach, to i tak nie powinny być złe. W sumie zawsze zostaje Goodram PRO.Wyniki userów wskazuja na promosy,cena takze,mój kolega odkleił radiatorki i co zobaczył promosy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...