Denek Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Mój sprzęt: Core 2 Duo E6420 Abit AB9 Pro 2GB RAM PDP Patriot Extreme Performance 800MHz Palit GF8800GTS 640MB Zastanawiam się co dokupić lub ewentualnie wymienić w tym komputerze. Chcę również podkręcić proca i potrzebuję jakieś wydajne chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 cześć Denek :) chłodzenie proponuję Ci Scythe SCINF-1000 Infinity , co jeszcze potrzebujesz :lol2: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 może dyski większe ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Jak chcesz się pochwalić sprzętem to ok... Ale po co chcesz upgradeować takiego kompa to ja nie wiem :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Może Q6600?, albo 8800GTX?, lub dokupić kolejne 2GB ramu..., nie wiem po kiego coś zmieniać w tym kompie, no chyba że nie masz co z kasą robić to ok. Co do chłodzenia to j/w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Dokup 88gtx 768mb, jakis zasialcz 700w, dysk 1TB, kolejne 2gb ramu noi oczywiscie chłodzenie. Ja bym poszedł w water cooling(WC). edit: głupota modernizowac taki sprzecik. Ale jesli chcesz..... Ty poprostu chcesz dokupic chłodzenie i przy okazji pochwalić sie w tym dziale swoim nowym komputerem. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez -==MORDI==- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruhy Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 daj mi to co masz i kup sobie nowego, to bedize najlepszy upgrade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ja bym wzął jakieś wypasione nalepki i otapetował nimi bude. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Kup Kubica PC xD w komputroniku w GW stoi jakby u ciebie wykupili ;) a tak na serio to jedyne sensowne mody w tym PC to kolejna 8800gts 640 do SLI, Q6600... + woda / dobre AC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 pierwsze pytanie - co chcesz osiągnąć przez modernizację ? jak już sobie odpowiesz na to pytanie (nie nam bo do robienia sobie z ciebie jaj nam taka informacja nie jest potrzebna ;)) - to pewnie nie będziesz musiał pytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dobra, bo zastanawiałem się czy nie ma czegoś lepszego w tej samej cenie. Jeżeli chodzi o chłodzenie, jaki w miarę tani zestaw będzie dobry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 o wodzie mówisz ? poczytaj topiki w dziale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...