Mutos Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 http://gdynia.ids.pl/~byku/test/d10.html Ghyyyy, ktoś kto to zrobił ma bardziej zrytą psyhe niż sam nie wiem kto!! Polecam wybrać 1/2 litra, a potem "czysty spiryt" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ahahahaahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 najlepsze z podpowiedziami wariatow :D :D :D :D :D :D ROTFL!!!! a z psem jeszcze lepsze - zaplulem monita ze smiechu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 buahahahahahahah co za porycieeeeeeeeeeeeeeeee:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 heheheh niezle :D wow 8O troche sie zdziwlem z tym koniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 heheheh niezle :D wow 8O troche sie zdziwlem z tym koniem :D nie tylko ty, ale mnie to nie rusza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 he dla mnie ta strona jest totalnie głupia :twisted: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 he dla mnie ta strona jest totalnie głupia :twisted: :!:A myslisz, ze niby czemu dalem link ;) BTW. Konik roxxxxxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Po je ba ne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Fajne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 O.S.T.R.O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 2 kolo rox ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 hmmm Fajna statułetka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 nie no, niemoge kurna, hahahahahahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 he dla mnie ta strona jest totalnie głupia :twisted: :!: dalmnie tez :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 A Moze Bys mie zpytal o zdanie tyle juz tu siedzimy. Nie Pytam ./Pytam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Dobre dobre 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 he dla mnie ta strona jest totalnie głupia :twisted: :!: dalmnie tez :twisted: :twisted: :twisted: i chyba o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 13 Pytanie 1) Dla procesu stochastycznego X(t) dane są : mx(t) = 0,2cos22t ; K xx (t1,t2) = 0,4cos 2t1 cos 2t2. oraz Wyznaczyć :my(t) : a) my(t) = 5t2 B) my(t) = 36t4 e-2t2 c) my(t) = 0,1t + 0,025sin 4t d)Gowno mnie to obchodzi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odpowiedź prawidłowa: d) :lol: :lol: :lol: :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Grunt to metoda stochastyczna!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 "Każdy ma jakiegośbzika każdy jakieś hobby ma, a ja w domu mam chomika kota rybki oraz psa" :lol: Oto morał z tego topicu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 8O zarazem za*ebiste i po*ebane 8O niech ci goście sie leczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ROTFLOWSKIE TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 8O zarazem za*ebiste i po*ebane 8O niech ci goście sie leczą Już i tak im nic nie pomorze :( :cry: :cry: :( :arrow: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Gość ma poloozowane śrubki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Srednie na jeza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...