Skocz do zawartości
wodny

Jak Zgrać Strumień Danych Audio Do Postaci Pliku Mp3?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Bardzo mi zależy na jednej piosence, która miała premierę podczas audycji w internecie. Problem jest w tym, że nie wiem jak zgrać strumień danych audio a potem wyciąć pewien fragment i potem zrobić z tego mp3. Chciałbym również by jakość zgranego mp3 była taka sama jak jakość tego pliku odtwarzana z internetu za pomocą odtwarzacza Real Player. Szukałem w internecie, nic jednak nie udało mi się znaleźć. Błagam o pomoc.

Edytowane przez wodny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Bardzo mi zależy na jednej piosence, która miała premierę podczas audycji w internecie. Problem jest w tym, że nie wiem jak zgrać strumień danych audio a potem wyciąć pewien fragment i potem zrobić z tego mp3. Chciałbym również by jakość zgranego mp3 była taka sama jak jakość tego pliku odtwarzana z internetu za pomocą odtwarzacza Real Player. Szukałem w internecie, nic jednak nie udało mi się znaleźć. Błagam o pomoc.

Może coś z tego przechwyci taki strumień. Programy potrafią zapisywać dźwięk do pliku z różnych źródeł. Sam nagrywałem nimi z programów typu winamp.

Free MP3 Sound Recorder

All2WAV Recorder

Mega Sound Recorder

http://stefe.webpark.pl/free-soft-linki/to...dio-tools3.html

http://stefe.webpark.pl/free-soft-linki/to...dio-tools2.html

Edytowane przez stefe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi