wodny Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam. Bardzo mi zależy na jednej piosence, która miała premierę podczas audycji w internecie. Problem jest w tym, że nie wiem jak zgrać strumień danych audio a potem wyciąć pewien fragment i potem zrobić z tego mp3. Chciałbym również by jakość zgranego mp3 była taka sama jak jakość tego pliku odtwarzana z internetu za pomocą odtwarzacza Real Player. Szukałem w internecie, nic jednak nie udało mi się znaleźć. Błagam o pomoc. Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez wodny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam. Bardzo mi zależy na jednej piosence, która miała premierę podczas audycji w internecie. Problem jest w tym, że nie wiem jak zgrać strumień danych audio a potem wyciąć pewien fragment i potem zrobić z tego mp3. Chciałbym również by jakość zgranego mp3 była taka sama jak jakość tego pliku odtwarzana z internetu za pomocą odtwarzacza Real Player. Szukałem w internecie, nic jednak nie udało mi się znaleźć. Błagam o pomoc.Może coś z tego przechwyci taki strumień. Programy potrafią zapisywać dźwięk do pliku z różnych źródeł. Sam nagrywałem nimi z programów typu winamp. Free MP3 Sound Recorder All2WAV Recorder Mega Sound Recorder http://stefe.webpark.pl/free-soft-linki/to...dio-tools3.html http://stefe.webpark.pl/free-soft-linki/to...dio-tools2.html Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez stefe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw-e-l Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 powinno się nagrać programem z pakietu nero: Nero WaveEditor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Bardzo dobrym programem do słuchania i nagrywania audycji radiowych jest ScreamerRadio. Jeśli stacja podaje tytuły nadawanych piosenek/audycji, to program podczas zapisu automatycznie dzieli je na odpowiednie pliki mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jak ktoś ma kartę muz. Creative, to oprogramowanie zawiera Recorder, gdzie ustawiamy opcje "What U Hear" i nagrywa się to co akurat leci w głośnikach. :) Jakość jest dla mnie wystarczająca.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Bardzo dobrym progsem do zgrywania danych strumieniowych audio jest Station ripper. Niestety jest komrecyjny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbike Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a ja zaproponuje audacity zeby zgrac nalezy tylko sciągnąc kodek Lame i pokazac w programie gdzie sie znajduje. prosty i przejrzysty. do tego może jeszcze Rzeźnik mpeg, z tegoco pamiętam chyba też nagrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...