qbaneoplus Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam kupilem sobie dzis mini start popa za 10 zl . Wszystko elegancko pierwsze co walnolem sobie pakiet sms, doszlo potwierdzenie itp moge wysylac i odbierac smsy, ale kiedy proboje gdziekolwiek zadzwonic nawet na *500 to babka pieprzy ze wybrany numer jest nieprawidlowy i tak jest za kazdym razem obojetnie jaki numer bym nie wybieral. Jeszcze jest taki myk ze za karzda proba polaczenia sie do kogos babka mowi ze pod numerem *500 moge sprawdzic konto i je doladowac a gdy konczy to mowic i chce sie laczyc z wybranym numerem, jest kolejny komunikat ze numer jest nie prawidlowy. Moze mial ktos takie przypadlosc z popem bo ja sie raczej nie znam na tym wiec prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja miałem tak w mixie może masz debet na koncie, ale ja w sumie mogłem się połączyć z *500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...