BiL63JTZ Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam Wiem, że zaraz pewnie pół odpowiedzi w tym temacie będzie NIEEE... Ale czy nie byłoby dobrym pomysłem stworzenie tematu o ustawieniach graficznych w grach? Ostro wykręcony X2 3600+, z dwoma gigami ramu i 79gs (o/c też na jakimś poziomie) jest częstym widokiem na forumowych sigach. Ale pomimo, że sprzęt jeszcze dziadkiem nie jest, to (jak na razie zauważyłem tylko w STALKER-ze i Lost Planet) potrafi chrupnąć przy 1280x1024 ze wszystkim na full. I tak - z czym najlepiej zejść? AA kosztem detali czy odwrotnie? IMHO każdy w tym temacie mógłby podawać na jakich ustawieniach gra, obniżenie jakich bajerów nie jest aż tak zauważalne itp... @hehe - właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałem... Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez BiL63JTZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A tak ciezko sobie indywidualnie sprawdzic ? Jestes leniwy czy niepelnosprawny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Co to za temat ? LOL roku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Lol czy nie lol na innych forach funkcjonuje nie od dziś... No, ale i tak dzięki za ekhh... subiektywne opinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Na tamtym forum widocznie sie niezle nudza. A Futuremark powinien placic developerom gier aby podawaly w wymaganiach np. Min. wymagania - 2500pkt w 3dm05 srednie - 5000 optymalne - 10000 itd. Wtedy nie byloby problemow z zakapowaniem czy Ci starczy sprzetu na gre. Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Na tamtym forum widocznie sie niezle nudza. A Futuremark powinien placic developerom gier aby podawaly w wymaganiach np. Min. wymagania - 2500pkt w 3dm05 srednie - 5000 optymalne - 10000 itd. Wtedy nie byloby problemow z zakapowaniem czy Ci starczy sprzetu na gre. też o tym myślałem imo ciekawy pomysł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Na tamtym forum widocznie sie niezle nudza. A Futuremark powinien placic developerom gier aby podawaly w wymaganiach np. Min. wymagania - 2500pkt w 3dm05 srednie - 5000 optymalne - 10000 itd. Wtedy nie byloby problemow z zakapowaniem czy Ci starczy sprzetu na gre. Gdyby to bylo zgodne z prawdą to w każdą gre mógłbym grać w detalach na ultra i z maksymalną rozdzialką wyciaganą przez monitor :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...