fuxmen Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no to witsj w klubie tak to jest niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 zaczynam CASE :))))))))) Robie jednak z AKRYLU....dzieki za posty i podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiX_ Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ja mam jesce takie pytanko :o : jak sie wywierci dziure z boku i od drugiej strony przylozy wiekszą szybe a na krawedz blachy ta izolacje od roscientego kabla to jak to bendzie wyglądac lepiej/gozej od uszczelki ?? macie jakies zdjencie ??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ja właśnie chcę tak zrobić ale nie wiem jak to będzie wyglądać ale napewno nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ja mam jesce takie pytanko :o : jak sie wywierci dziure z boku i od drugiej strony przylozy wiekszą szybe a na krawedz blachy ta izolacje od roscientego kabla to jak to bendzie wyglądac lepiej/gozej od uszczelki ?? macie jakies zdjencie ??? :? Poszukja postu "co można zrobić z codeszajsem" . Jest to mój post ... Masz tam fotki mojej budy z nałożoną na rant izolacją z kabla.. Chyba nawet w podpisie jest link do tych fotek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ludziska ile trzeba wystawić szyby poza dziurę w budzie żeby dobrze trzymało mam namyśli taśmę dwu stronną i silikon wydoli 1 cm?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ludziska ile trzeba wystawić szyby poza dziurę w budzie żeby dobrze trzymało mam namyśli taśmę dwu stronną i silikon wydoli 1 cm?? to zalezy jak masz sztywny bok to nie powinno się odklejac. A pozatym to i tak nie widac tego czy jest 1 cm czy 5 cm , bo i tak jest to schowane.. Ja mam na srubki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 w szkle masz śrubki a pozatym rozumiesz nie mam miejsca wystawiać daleko szybe poza dziurę bo będzie zachaczać mam takiegho moda że musze jak najmniej wystawić poza dziurę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 w szkle masz śrubki a pozatym rozumiesz nie mam miejsca wystawiać daleko szybe poza dziurę bo będzie zachaczać mam takiegho moda że musze jak najmniej wystawić poza dziurę Srubki mam w plexi.. (patrz w podpisie ..).. Nie wiem dokładnie jak ma wyglądać twój wzór. ale jesli szkło to polecam uszczelke.. Możesz rzozrysować jakbyś chciął aby to wyglądało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 no wiesz a gdzie kupić taką uszczelkę a o kształt to będzie jeden duży kwadrat na środku malutki z przodu boku na dole i drugi mału z tył boku na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 (...)to będzie jeden duży kwadrat na środku malutki z przodu boku na dole i drugi mału z tył boku na dole A nie bedziesz mial porblemu z zalozeniem uszczelki i przeszklenia w te male kwadraty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 aRoo"] (...)to będzie jeden duży kwadrat na środku malutki z przodu boku na dole i drugi mału z tył boku na dole A nie bedziesz mial porblemu z zalozeniem uszczelki i przeszklenia w te male kwadraty? no wiesz włąsnie nie wiem ale się pytam te małe to opconalnie jak by się nie dało no to bym nie robił no ale by pasowały dlatego się pytam o ten silikon itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jak dasz uszczelke tylko na jedno okno, a reszte na silikonie, to bedzie dosc nieciekawie wygladalo... Najlepiej wszystkie jednakowo obsadzic. Na silikonie trzeba jakis cent wiecej pleksi zostawic, zeby nie wyplynal ci w okno, albo mniej jezeli jestes wirtuozem pistoletu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 widze ze Forum sie ROZRASTA :))) dobrze przynajmniej sie czegos nauczylem NON OMNIS MORIAR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yunneck Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Co bybrac?? plexi ktora sie rysuje czy szybke ze szkla.... aha mam pytanko gdzie we Wrocku moge dostac naklejki imitujace PIASKOWANE SZKLO.... z gory THX za Posty 8) Szkło, chyba, że masz mocny wykop gdy wstajesz od biurka... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 sluchajcie mam pytanko. zarysowala mi sie moja pleksa z grawerunkiem. wiem, ze mozna to wypolerowac. i teraz pytanie czym (zwykla scierka :-) czy jak) i jaka pasta. Opcjonalnie jak to robic i gdzie kupic ta paste i ile kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Pasta polerska - ale baaardzo drobna. BTW to pleksi mozna kupic w kazdym markecie budowlanym. Szklo tez moge miec, ale gdzie znalezc naprawde dobra uszczelke do tego. Ktos tam kupowal uszczelke od kaszlaka. Na 4maxie jest ale za 36 PLN/m - buahahah!!! Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 stary poprostu kup sobie kabel i rozetnij koszulke jakims akalpelem lub zyletka (nie ciagnij bo skaszanisz) i masz uszczelke na okienko, a szybke czy plekse poprostu daj od srodka. zawsze latwiej jest przymocowac i podswietlic. PS ostatnio wymyslilem fajny sposob na montowanie szyby od srodka. kupuje sie takie metalowe blaszki do mocowania paneli i przykleja na jakis klej do srodka a potem tylko sie wsowa szybe. jeszcze nie probowalem ale na pewno bedzie gites. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Tylko szkło :!: plexi to sobie daruj :? z co do uszczelki to poszukaj sobie sklepu z gumą i kup uszczelke z klinem wygląda miodzio i trzyma spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 stary poprostu kup sobie kabel i rozetnij koszulke jakims akalpelem lub zyletka (nie ciagnij bo skaszanisz) i masz uszczelke na okienko, a szybke czy plekse poprostu daj od srodka. zawsze latwiej jest przymocowac i podswietlic. PS ostatnio wymyslilem fajny sposob na montowanie szyby od srodka. kupuje sie takie metalowe blaszki do mocowania paneli i przykleja na jakis klej do srodka a potem tylko sie wsowa szybe. jeszcze nie probowalem ale na pewno bedzie gites. Kabel to parowczasta robota. Chodzi mi o cos porzadnego i dochodze do wniosku, ze uszczelka bedzie najlepiej wygladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Może to już było (szukałem nie znalazłem), ale chciałem spytać czy w jakimś zakładzie szklarskim lub w ciastoramie wytną mi otwory na wentylatory w szkle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...