radestef Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 witam potrzebuje instrukcje obslugi ASUS k8v-x se nie moge jej znalesc na stronie producenta chodzi mi o opis zworki odpowiedzialnej za reset biosu gdyz mam dziwny problem podkrecilem troche fsb ale komp sie zachowywal nie stabilnie i pozniej nie chcial sie wlaczyc, wylaczylem go i wyjalem baterie i ustawilem w biose standardowe ustawienia komp chodzil troche przymulony wiec zainstalowalem od nowa win xp i niby bylo ok, lecz na drugi dzien komp nie chcial sie odpalic, bios nie startowal wyjelem batrerie na chwile jakies 10 min i wlozylem ja znowu i nic to nie dalo nie ma zadnej reakcji poza taka ze wiatrak na procku chodzi slychac jak dyski pracuja ale bios nie startuje, co to moze byc do cholery POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 jeżeli głośnik nic nie pika to dociśnij baterię i pamięci (możesz ewentualnie wyjąć i włożyć z powrotem) a jeżeli coś pika to wyjmij i włóż kartę graficzną dociskając ją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radestef Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 jeżeli głośnik nic nie pika to dociśnij baterię i pamięci (możesz ewentualnie wyjąć i włożyć z powrotem) a jeżeli coś pika to wyjmij i włóż kartę graficzną dociskając jąwitam ponownie wlasnie faktycznie moze kosc z pamiecia poszla no nie wiem teraz tego nie sprawdze jutro dopiero a odnosnie bateri to dociskalem ja nic nie pomoglo nie ma reakcji zadnego nawet jednego "pipniecia" chociaz przy pamieci to powinien byc chyba jakis halas pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radestef Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 witam ponownie wlasnie faktycznie moze kosc z pamiecia poszla no nie wiem teraz tego nie sprawdze jutro dopiero a odnosnie bateri to dociskalem ja nic nie pomoglo nie ma reakcji zadnego nawet jednego "pipniecia" chociaz przy pamieci to powinien byc chyba jakis halas pozdr zgadza sie pamiec wyjalem i wlozylem znowu komp chodzi dzieki za pomoc pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...