sarmat Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam. Czy po 24-godzinnym teście na wykrywanie artefaktów ATITool'em można być pewnym stabilności i sprawności karty graficznej w 100%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jaka to karta?? Krecona, niekrecona?? Jaki komfig kompa?? No niby tak, ale niektore gry np z powodu sterow moga sie sypac,zawieszac itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmat Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 GeForce 7900GS. Chodzi mi tylko o kwestię sprzętową - sterowniki mnie nie interesują. Chcę stwierdzić sprawność karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Troche chyba przesadziłes... Weź lepiej zapuść 3dmarka w petli same gpu testy np. 15 razy pozniej wykrywanie artow na 30 minut i mozesz byc pewien jesli wszystko ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ta kostka w atitoolu jest bardziej do gotowania karty niż do wykrywania stabilności (rozgrzewa bardziej niż gry i smarki), ale jeżeli jest wszystko ok to nic nie powinno wyskoczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No niby tak, ale niektore gry np z powodu sterow moga sie sypac,zawieszac itp. A jakie najlepsze stery do 8600 według was są ??, które się nie zwieszają itp :> Czy do zwieszających grafę należą 162.18 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A jakie najlepsze stery do 8600 według was są ??, które się nie zwieszają itp :> Czy do zwieszających grafę należą 162.18 ?? Nie wiem jezeli chodzi o nVidie :P Od ladnego czasu siedze na Ati i tam ze sterami roznie to bywa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Popatrz w temacie o tej karcie, zajrzyj do dzialu sterowniki... moze 93.81 xtreme-g? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...