bartool Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 witam.... dzis wrocilem ze sklepu szczesliwy ze mam nowe ramy 256DDr 333MHz :) (mialm kompie 128sdram 133MHz i 64sdram 100MHz jak je wsadzilem bylo looz, ale mowie zapodam 3dmarka 2001se i patrze a tam wynik jeszze gorszy niz mialem wczesniej.... :( wie tos moze czy cos w biosi trza przesawic czy jakie licho zeby wynik i wydajnosc bya lepsza :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 nic nie trzeba przestawiac, ja na moim k7s5a po zmianie z sdr 133 na ddr 333 mialem przyrost predkosci ramu o 20%, po ustawieniu 133 fsb / 166 pamiatki kolejne 20 % szybciej (pc mark2002), ale stabilnosc zmalala :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 a nei wiesz czmu u mnie sie tak dzieje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 moze upgrade biosu cos by zmienil ?? ja mam najnowszy cheepobios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 teraz mam tego nowego HONEYx biosa i jest to samo... a skad mozna sciagnac tego cheepobios`a :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...