Skocz do zawartości
Gość Coccolino_

Barbie Konkurencja Dla World Of Warcraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Coccolino_

Małe dziewczynki też chcą grać w MMO - do takiego wniosku doszła firma Mattel, która już dziś (13 sierpnia) zadebiutuje z grą tego typu opartą na znanej na całym świecie marce Barbie.

Gry takie jak Fury i 2 Moons to przykłady brutalnych MMO, których powstaje dzisiaj wiele. A co z młodszymi dzieciakami? One znajdą mało dobrych "masówek" przygotowanych specjalnie dla nich: Club Penguin, Bratz, Toontown czy Puzzle Pirates to te najbardziej znane. Niedługo do tej paczki dołączy firma Mattel z marką Barbie!

Do otwartych beta testów Barbie Girls (tak nazywa się gra), zgłosiły się ponad 3 miliony spragnionych różu dziewczynek, chłopców z kryzysem własnej płci i pedofilów. Aby zdobyć szansę na udział w grze po premierze 13 sierpnia, dane dziecko musi wyłudzić od rodziców zakup specjalnego odtwarzacza MP3 z funkcją klucza USB wycenionego przez firmę na bagatela 59,99 USD.

Samo wymaganie klucza jest dość dotkliwym problemem dla odwiedzających świat Barbie, o czym może świadczyć komentarz znaleziony w zagranicznym serwisie: "ta strona jest super lubię ją jeden problem to że wiele z nas dziewczynek nie jesteśmy w stanie zdobyć tego odtwarzacza mp3 a to jest do bani gdy gramy bo nie możemy zdobyć kodów bardzo chcę zwierzątko i nie mogę go dostać i może jeszcze jakieś inne ciuchy PROSZĘ PROSZĘ POZWÓLCIE POZWÓLCIE NAM DOSTAĆ ZWIERZĄTKO BEZ ODTWARZACZA MP3".

Jeżeli któryś z czytelników też chciałby dostać zwierzątko i nowe ciuchy, powinien udać się pod ten adres, na oficjalną stronę Barbie Girls.

źródło: gram

Edytowane przez Coccolino_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam Rush On Seven Episodes (ROSE Online).

MMORPG, które wcale nie ustępuje tkaim tytułom jak MU, LineAge, czy Silkroad.

Jest piękne, kolorowe i niepowtarzalne.

Niestety od blisko 2 lat trzeba grać tylko naprywatnych serwerach, gdyż globala rozdzielili na kontynenty i zrobili płatnego oraz pozmieniali exp, skille itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam tibie, grafika prawie 3d, dziwek w sytemie 0.0 czego chcieć więcej ? xD

A tak na serio

chłopców z kryzysem własnej płci i pedofilów.

lól

Ciekawe czy będzie moza "PK'ować"

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi