Gość dia8el Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam! Mam już i gram w nową -moim zdaniem- nawet niezła grę: "Dead Reefs" http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=7452 Jeśli ktoś z Was też w to gra, to może będzie wiedział: jak wydostać się z cmentarza, na którym jest grobowiec ze zwłokami syna właściciela pałacyku? Zbadałem już zwłoki. Chłopak ma coś w ręku i trzeba to wydostać... -niestety nie znalazłem jak dotąd sposobu aby to wydostać. Nie mogę też w żaden sposób wyjść z cmentarza, więc wnioskuję, że trzeba dokończyć ww. oględziny zwłok.. Any help? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Na gry-online jest właśnie aktywny dla wszystkich Czytelników poradnik. Więc może tam się wybrać po pomoc? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dia8el Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Na gry-online jest właśnie aktywny dla wszystkich Czytelników poradnik. Więc może tam się wybrać po pomoc? :) o w mordę jeża! (przepraszam za wyrażenie!) jak moglem to przeoczyć :( dzieki bardzo pozdro! Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez dia8el Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...