Dj. Gargamel Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 mam male pytanie chce sie przesiasc z sdrow na ddr 333 pamiec teraz tania sami wiecie chce kupic jakas markowa najchetniej samsung w zwiazku z tym chce zapytac moje obecne pamieci 2 kostki jedna 256 samsunga i 64 infineona pomimo ze maja cas latency 3 chodza bez problemu na 2 czy jesli kupie pamiatki z cas latency 2.5 bede chodzic na cas latency 2 na co mam jescze zwrocic uwage przy zakupie pamiatek (oznaczenia) nie ma wiecej niz jakies 170 zlociszy wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 jescze jedno pytanie czy pamieci 333 da sie puscic zeby chodzily jak 400 na kt400 a moze lepiej kupic 400 mhz czytalem kiedys recenzje ze te 400 sa jakies niedporacowane i nie da sie na nich ustawic cas latency niskiego i stad sa tak samo szybkie jak 333 dobre ustawione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 jak dobrze poszukasz, to juz byly infa na ten temat. ale jak juz pisze, to powiem ci, ze wybralbym pamiatki 333. niewielka roznica miedzy 333 a 400. a jezeli chodzi o dobor pamieci, to najlepiej uzywac jednolitej firmy. przy mieszanych pamieciach, nalezy zwrocic uwage, aby nie kupowac jakis z najtanszej polki z badziewnymi parametrami, bo wtedy calosc bedzie dzialac pod dyktando tej kosci. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Weż Seitec'a miałem 256MB 266 i kręciły sie tak 266-350 z Cl 2.5 na Cl 2 ale miałem lekką zamiane i mam teraz Elixir i słabiutko się kręcą. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Tanie i dobre ramki to TwinMosy 333mhz na M-TECach w barwkompie chyba 175 za 256mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 U mnie w miescie za 150 :D juz niedlugo w necie pewnie tez stanieja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ja kupiłem Elixiry 333 256MB za 120 zł i myśle że to dobry wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 gdzie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 a dobre te Elixiry sa ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Na pewno lepsze niż Kingstony które na WGK juz pod 190 chodzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 W Bielsku a sklep to ADT i nie wiem czy mają gdzieś jeszcze punkty. A najlepsze jest to że oni je sprzedaj jako noname. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Chyba dobrze wiesz, że kupowanie nonameów to jak granie na loterii. Nie opłaca się według mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Stary ale czytaj wszystko a nie co drugi wyraz to nie są noname tylko Elixiry 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...