KAMILcom Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ktoś się może wybiera ? bo z zapowiedzi wynika, że bedzie co oglądać, a boje sie że bedą całe pilgrzymki i mega kolejki <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 kiedy, co, jak!? :D Mieszkam zaraz obok lotniska, to chetnie pojde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Będzie więcej osób niż na ING Renault F1 Roadshow :lol: Więc albo koczować od samego rana, albo dać sobie spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Dzisiaj, 18:20 Dzisiaj, 18:21 Dzisiaj, 18:22 :lol: szukam właśnie oficjalnej strony tego czegoś mam http://www.pit-lane-park.pl/ Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Wracalem o tej godzinie do domu i jakos nic nie widzialem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Link Zmień sobię godzinę na forum:> --edit-- Spóźniłem się z linkiem. MeHow, gratuluje zmyślności [; Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 lol, za jakies 30 minut bede szedl do kerfura, to az zerkne :] , moze sobie bolidem pojezdze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jak bedzie ladna pogoda to nie ma po co isc. Bedzie gorzej niz w czasie wyprzedazy w supermarketach. :/ Jezeli bedzie lac to chyba sie przejade zeby zobaczyc co tam bedzie, moze deszcz odstraszy ludzi chociaz sie na to nie zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 To bedzie 3 dniowa imprezka. Na jedno dniowym Redbull 3D Racing mozna bylo zobaczyc wsio. F1 na zywca to niezapomniany widok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No ja sie walną gromadą wbieram, choć F1 jakoś specjalnie mnie nie pociąga jako sport - mimo wszystko jednak warto obejrzeć bolidy etc. Jak będzie zimne pifo to już impreza w 50% udana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 To bedzie 3 dniowa imprezka. Na jedno dniowym Redbull 3D Racing mozna bylo zobaczyc wsio. F1 na zywca to niezapomniany widok. Byłeś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Byłeś? :)byłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Podziwiam Cię że staęłś w tej kolejce:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 podziwiam tych co stali o godzinie 16 i myśleli że wejdą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja po 12 już zwątpiłem:P Całe szczęście że miałem okazje widzieć bolid Renault bo tak nie wiem co bym zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 no ja niestety sie wepchnąłem trochę do kolejki ale i tak czekałem prawie 2.5h http://rapidshare.com/files/49593877/Pit_lane.rar -tu dałem fotki i filmiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nasze fotki będą na egieldzie jak coś tam naśkrobiemy. Kurde, stałem obok Roberta i nie dostałem autografu... Ale za to mam fotki pierwsza klasa Chrisa ;] No i dobrze jest być out of kolejki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) podziwiam tych co stali o godzinie 16 i myśleli że wejdą :lol:Tez takich podziwiałem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj dałem za wygraną, przyszedłem po 13tej i zobaczyłem ze nie ma sensu. Dzisiaj postarałem sie przyjść trochę wcześniej. Byłem o 9.30 ... a do środka dostałem sie o godzinie 14.00. Najlepsze było to, że dzisiaj o godzinie około 13tewj zamkneli w ogóle wejście na teren imprezy (tą główna brame). Ale ludzie (pewenie ponad 1000) mimo wszysto stali, nie wiem ... czekając chyba na jakiś cud. W końcu doszło do jakiegoś ekscesu ... chyba emocje przekroczyły granice i ktoś dostał po mordzie :D potem wrzuce krotki urywek z przejazdu bolidu, bo nagralem na kamere. Ale łomot silnika jest niesamowity, to trzeba samemu przeżyć. Stałem przy samej drodze za bandą (bez plastikowej osłony) ... huk robi wrażenie. no ja niestety sie wepchnąłem trochę do kolejki ale i tak czekałem prawie 2.5h http://rapidshare.com/files/49593877/Pit_lane.rar -tu dałem fotki i filmiki Sorry ale takich ludzi to ja bym po mordzie walił. To po prostu chamstwo w tym momencie. Tym bardziej ze inni stali uczciwie w kolejce. Takich cwaniaczków było wielu co sie wpychali w kolejke przy samym wejściu. Widać w Polsce nigdy sie nie zmieni, jeśli to młode pokolenie tak cwaniakuje. Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Byłeś? :)Tak, na Redbullu bylem. Z relacji i porownan widze, ze nawet lepszy to byl spektakl od tego ponoc koordynacyjnego blamażu, ktory zapodal BMW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam Byłem i potwierdzam kolejki były dość długie B-) Dziś przybyłem na miejsce ok 9.00 i po godz już byłem w środku :) Obejrzałem wszystko dokładnie i powiem, że zrobiło to na mnie wrażenie , sam bolid , pokaz na motocyklu, porównanie wagi felgi oraz tarczy hamulcowej bolidu do zwykłego auta. Symulatory no i hostessy :-P Ogólne jestem zadowolony choć jak ktoś wspomniał kultura niektórych ludzi bez komentarza , pchają się, nie zwracają uwagi na dzieci, byle szybciej no i omijanie kolejki ale to już standard. Pozdrawiam Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez NFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Tak, na Redbullu bylem. Z relacji i porownan widze, ze nawet lepszy to byl spektakl od tego ponoc koordynacyjnego blamażu, ktory zapodal BMW. Byłem i tutaj i tutaj. I obydwie imprezy mi się podobały. Nareszcie 'coś' motoryzacyjnego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Jakby kogoś interesowało to wrzuciłem kawałek filmu (1min) z imprezy na Bemowie http://www.sendspace.com/file/qvjcxs Aha, zeny uniknąć komentarzy dodam, że nagrywając pokaz patrzyłem na bolid a nie w obiektyw :) Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...