Koowi Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam jakieś 30 minut temu padł mi system (Vista) no i po restarcie w menu start porobiły mi się dziwne ikonki. skrin Da się to jakoś przywrócić jak było na początku ? Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Skasuj: c:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\IconCache.db i zrestartuj kompa. O ile ten plik tam jest - w XP tak było. I zmień tytuł wątku na regulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Ok ikonki same się naprawiły nie wiem jakim cudem hehe :P Może to przez zainstalowane aktualizacje albo przez to że offica zainstalowałem :P :lol2: Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...