Obi-Wan Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam. Szukam dobrego monitora CRT 19" (ewentualnie 20", 21"). Zależy mi aby obsługiwał duże odświeżania przy dużych rozdzielczościach, miał bardzo dobrą jakość wyświetlanego obrazu, oraz aby nie zjechał za 2 - 3 lata, "bo się zużył". Nie obrażę się też gdy będzie miał np. dwa wejścia VGA, bądź wejście chinch/s-video. Cena generalnie nie gra roli, bo monitory CRT teraz raczej są tanie, no ale bez przesady. Co poradzicie kupić? Przede wszystkim zależy mi na jakości wyświetlanego obrazu, dlatego też jakoby odrzuciłem panele LCD (może źle zrobiłem??) na rzecz CRT. Miejsca na biurku mam pod dostatkiem na kineskopowy monitor, więc nie widzę z tym problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a działu poszukałeś ? > O czym jest ten dział? Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...