Twój Pan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 car + tree Zyciowy komentarz: "Za max 2 miesiace bedzie mial wspawany przystanek autobusowy i wystawiony bedzie na allegro jako nowka z portugalii z malym przebiegiem i skazka serwisowa za 25 tys zl." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Merchant z mojej lewej strony jedzie sobie, ja dojeżdżam do niego z jego prawej strony na wysokość słupka między drzwiami, nagle bez migaczy zaczyna zmieniać pas, nie popatrzał nawet w lusterko, szczęściem miałem jeszcze prawy pas do zjazdu i w momencie ostro odbiłem na niego W tym wypadku jechał osobowym i mógł spojrzeć w lusterko. Ale kiedy jedzie się dużym samochodem naprawdę nie widać samochodu osobowego jadącego na wysokości kabiny. Sam o mało w Wawie nie skasowałem tak kolesiowi samochodu, na szczęście zdążył uciec. Miejcie to na uwadze kiedy jedziecie obok ciężarówki, ludzie często o tym zapominają albo nawet nie zadają sobie z tego sprawy. Zobacz gdzie zatrzymała się wskazówka prędkościomierza. To akurat o niczym nie świadczy, to zwykły mit :) . Ale obawiam się że osobnik jadący z nadmierną prędkością jak nie walnie w drzewo to walnie w inny samochód, lub inna przeszkodę. To jest argument za pozostawieniem drzew, ale chyba nie warto ryzykować żyć niewinnych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 PS. nie tylko w betach jeżdzą palanty, w ostatnią sobotę wychodzę z pracy, widok władcy pierścieni b3 podjeżdża do skrzyżowania a w nim 5 łysoli z piwskami w dłoniach, nawet kierownik popijał.... i jak tu się skupić przy jeździe jeśli obok i zza fotela ryczą połgłówki czując się jak w discoOczywiscie, ze nie tylko w betach. Najgorsze jest to, ze wezma samochod od tatusia, rozbija go przy okazji robiac komus bardzo duza krzywde, ale co tam, tatus kupi lepszy... Golymi rekami bym zadusil!!!! Piraci, ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 dzisiaj rano tak po 8 jakiś inteligentny inaczej osobnik zaparkował sobie samochód na prawym pasie tuż przed przejściem dla pieszych, ul. Żelazna przy Solidarności, na szczęście nie musiałem dzwonić po straż miejską bo akurat przyjechali, ale z miłą chęcią sam bym zadzwonił. Naturalnie żadnych awaryjnych ani nic w tym stylu, aż słów braknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Oczywiscie, ze nie tylko w betach. Najgorsze jest to, ze wezma samochod od tatusia, rozbija go przy okazji robiac komus bardzo duza krzywde, ale co tam, tatus kupi lepszy... Golymi rekami bym zadusil!!!! Piraci, ehh... Oh, tatuś Ci nie daje samochodu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 dzisiaj rano tak po 8 jakiś inteligentny inaczej osobnik zaparkował sobie samochód na prawym pasie tuż przed przejściem dla pieszych, ul. Żelazna przy Solidarności, na szczęście nie musiałem dzwonić po straż miejską bo akurat przyjechali, ale z miłą chęcią sam bym zadzwonił. Naturalnie żadnych awaryjnych ani nic w tym stylu, aż słów braknie. Gdyby włączył awaryjne to jeszcze większy mandat by zapłacił jeżeli jego samochód nie był zepsuty na tyle aby samemu się nie mógł przemieszczać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Oh, tatuś Ci nie daje samochodu?a tobie daje i strasznie z tego jestes dumny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Codziennosc za kierownica... Za szybko w zakret auto posunelo do przodu i bum... 150zl mandatu 250zl laweta (nie moglem auta wyciagnac, a panowie od autostrady nie widzieli innej opcji niz laweta choc wystarczylo tylko szarpnac inna fura...), polamany pas dolny... Edytowane 23 Grudnia 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Po konkrecie ziemie ruszyłeś.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Okres przedświąteczny na drogach to istna masakra. Nie dość, że ruch znacznie większy, to do tego cała masa niedzielnych kierowców. Ehh :-| Pageup nie zazdroszczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Okres przedświąteczny na drogach to istna masakra. Nie dość, że ruch znacznie większy, to do tego cała masa niedzielnych kierowców. Ehh :-| Pageup nie zazdroszczę. Znacznie to tak delikatnie powiedziane [; 300% wiecej niedzielnych podnosi juz nerw na krotkich odcinkach z punktu A do B ;[ Pageup Nienajlepiej ale pociesz sie ze moglo byc gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Tak dzieki tym wielkim akcjom swiateczny, otrzymalem 6pkt karnych i 100zl [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Czas dawania ;] Dlatego przez swieta jazde ograniczam do minimum [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Dzisiaj rano widziałem śmieszną sytuację pod Kauflandem jak wychodziłem: Jechał sobie jakiś starszy pan lanosem i mimo iż parking w połowie jak nie lepiej był pusty upatrzył se miejscówke pod stojącą na środku tegoż miejsca lampą (na której wisiał kubeł na śmieci) kombinuje kombinuje no i wkońcu jakoś udało mu sie trafić w ten słup lampy i to dosłownie ze skutkiem takim że śmietnik z lampy wleciał przez szybe do środka, na to z samochodu wyskakuje babka i zaczyna walić gościa po łbie ze słowami "coś ty narobił " :lol: ...niemal na ziemi leżałem jak to oglądałem. Edytowane 23 Grudnia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) to co mnie ostatnio wkurzyło to jakiś hipis tatusiek z synkiem zaparkowali na parkingu swoją corsą dwa stanowiska, stoją przed autem i coś wyciągają z bagażnika, swojego nie ma już gdzie postawić, podjeżdżam w ich stronę, zero reakcji buców, proszę o ludzkie zaparkowanie, coś odbeknęli pozamykali wóz i poszli w trzy ... i ostatnio coraz więcej kamikaze przelatujących w niedozwolonych miejscach gdzie widoczność uniemożliwia skuteczne zatrzymanie się przed delikwentem szczególnie gdy droga z pozoru sucha i nieośnieżona bywa zabójcza Edytowane 23 Grudnia 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Codziennosc za kierownica... Za szybko w zakret auto posunelo do przodu i bum... dla mnie to nie jest codziennosc, tylko brawura i przecenianie mozliwosci swoich jak i auta. jak widac przygoda z felga pare tyg temu niczego cie nie nauczyla :blink: poczatek zimy i dwie wpadki przez predkosc. zycze powodzenia (szczescia) na reszte zimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) http://img176.imageshack.us/my.php?image=zdjcie030zm1.jpg http://img179.imageshack.us/img179/3953/zdjcie032nx3.jpg [; edit: http://img405.imageshack.us/img405/830/dsc0268gc4.jpg Edytowane 24 Grudnia 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 cuz sulaco nic dodac nic ujac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 hehe zebyscie widzieli jakie cyrki sa w paryzu... kolesie potrafia zatrzymac samochod na srodku ulicy przed samym skrzyzowaniem albo i na skrzyzowaniu i sobie isc na jakies 5min np. na kawe. Polowa ruchu zakrokowana przez takiego.. musza go omijac itp.. co chwile widzialem takie akcje.. ;p Pageup ile jechales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 70...w sumie nie szybko choc ponad ograniczenie. Sek w tym ze nie raz wchodzilem tam szybciej... eee nie wazne:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Wczoraj byłem na małej wycieczce. Było okej do momentu wracania zadupiastą dróżką. Z górki w dodatku. 20km/h i chciałem zahamować. jakieś 20 metrów ślizgu :) Tylko że to jak mówiłem zadupiasta dróżka. Potem jechałem jeszcze lepszą... W słońcu świeciła się - jak lodowisko... Jednak hardkor jest ;) A dzisiaj jak przechodziłem po ulicy to też nie za dobrze... miejscami lód na ulicy... hrrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 no to reczny i bokiem chlopcze.. bokiem ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Po co jest ręczny? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe1103 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 hahaha :D znaczy hamulec awaryjny? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) no to reczny i bokiem chlopcze.. bokiem ;) :lol: Tjaaa... Juz widze sidka w takich akcjach: ??? :banana: Ja ostatnio miałem przyjemność jeździć (na ręcznym też próbowałem :twisted: ) prawdziwym nippon toyem i to w bardziej dosłownym znaczeniu tego zwrotu, niż używają go amerykańscy fani japońskich aut z 200HP+ :lol: Był to 97' nissan micra 1.0 55HP kolegi. Całkiem miło się jeździło i o dziwo muszę powiedzieć, że dużo łatwiej niż golfem IV mojej rodziny. Chyba, że przedtem to matka na prawym fotelu mnie rozpraszała ;-) Gdyby nie nieprecyzyjna skrzynia biegów, brak obrotomierza i abs-u, to to auto śmiało nazwałbym przyjacielem każdego początkującego kierowcy/kierowcy-lamera/większości kobiet. Po krótkiej przejażdżce wiem jedno: Na pierwsze auto kupię coś raczej małego, ale jeśli będę chciał je mieć na dłużej, to muszę rozglądnąć sie za czymś co będzie mieć więcej niż 55 kucy i przy okazji bedzie wygladac jakby mialo wiecej niz 55 kucy. ;-) Edytowane 27 Grudnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Smiej sie smiej, ale mialem okazje odwozic kumpla z imprezy jego Yarisem i jezdzilo mi sie nim fenomenalnie - prowadzi sie jak zloto. W trasie tez daje rade - 130km/h zaladowane 4 facetami i ich gratami, tylko ciasnota koszmarna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Bardzo fajne autko Micra, miałem przyjemność dojeżdżać z kumplem na studia takim samym egzemplarzem jak Sysak, wsjo to samo i rocznik, dawał sobie radę bez problemu, a autko nie było oszczędzane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 tak jak znam typka ktory ma colta... super sie tym w zakrety wchodzi bokiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Tjaaa... Juz widze sidka w takich akcjach: ??? zenada, drift w wykonaniu samochodu sluzacego za dupowoz do marketu i z powrotem wyglada "zabawnie" ;) Edytowane 26 Grudnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 ale popatrz na inne filmiki.... lanos z 2.5 czy 2 litra ..... jakis inny uturbiony... z takimi motorkami moglbym miec takiego lanosa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...