slavok Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 oczojebne to one nie są, ale przynajmniej oryginalne i imo pasujące do tego samochodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Był jeszcze drugi wzór fabryczny, ale brzydszy. Mi się podoba ten wzór: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Mój ulubieniec to ten Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Ta, wzór z E39. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez jonas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ale bawara! Za 17 pójdzie? ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jak ten co kupił będzie sprzedawał za rok, to pewnie tak :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Za rok z tym kaseciakiem to za 15k nawet się nie sprzeda... i jeszcze bez ksenona! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ciekawe, czy podeszły by mu lampy przedliftowe... :twisted2: EDIT: Doczytałem. Maska i błotniki do wymiany. ;] Hmm.. kuszące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wyczuwam motoryzacyjny ból [gluteus maximus]. Kup sobie samochód i nie smęć. Nie rozumiem o co mam mieć ból [gluteus maximus]? O 20 letni samochód z samoczynnie pękającą oponą i z którego leje się benzyna? Nie powiesz mi, że diagnosta widział to auto. Proszę Cię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejv667 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Świetnie. Stoję sobie w korku i chyba się nie ruszę. Saperzy właśnie wysadzili bombę na autostradzie. Z 6 pasów został 1. Fantastycznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie rozumiem o co mam mieć ból [gluteus maximus]? O 20 letni samochód z samoczynnie pękającą oponą i z którego leje się benzyna? Nie powiesz mi, że diagnosta widział to auto. Proszę Cię...Widzieć mógł. Nie musiał go dokładnie sprawdzać. Światła świecą, ręczny działa, czyli pieczątka jest. ;] Sam kilka lat temu zrobiłem przegląd bez wjeżdżania - tylko wtedy było jakieś święto i gościowi nie chciało się tego całego bajzlu otwierać, a stację ma w domu. Wyglądało to tak: - Auto sprawne? - Tak. Obszedł auto w koło, czy wszystko się trzyma, czy nie łamie się w pół, czy wydech na swoim miejscu i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jeździsz do rzeźników i kowali a nie diagnostów, a potem się dąsasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie dąsam się i nie jeżdżę do powyższych. Ostatnio byłem w bardzo prestiżowym serwisie/stacji i pan najwyraźniej się nudził, bo sprawdził nawet numery nadwozia i normy emisji spalin. A przypierniczył się do halogena w zderzaku, bo ma zerwane jedno mocowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 http://moto.pl/MotoPL/1,88389,16495952.html A Wy ile płacicie za transport Volkswagena do szarlemszejków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (...)bo sprawdził nawet numery nadwozia i normy emisji spalin.(...) Hehe ta Polska mnie zadziwia. Jak napisałem, że za pordzewiałe przewody mnie zawrócili to napisałeś, że norma, a teraz piszesz, że normy emisji to jakaś wymysł i badają jedno auto na sto? :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak na dużych dziurach pęknie Ci przerdzewiały przewód hamulcowy, to giniesz na najbliższym zakręcie i możesz ze sobą zabrać przypadkowych ludzi. Jak auto przekracza normy emisji spalin, to zabija foczki oraz motylki, ale ludziom się krzywda nie dzieje - auto nadal skręca i hamuje. Jak nie rozumiesz tej zasadniczej różnicy, to nie potrafię Ci pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak jeździsz na przeglądy gdzie wyrywkowo się sprawdza to i owo to czyni Cię ekspertę w tej materii 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Diagnosta: Kiedy Panu ta szyba pękła? Upalacz_BMW: no niedawno...Diagnosta: Kiedy Panu ta szyba pękła? Upalacz_BMW: jutro mi pęknie. Diagnosta: 99PLN poproszę i zapraszam za rok. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 A ja głupi bez przeglądu jechałem nową szybę czołową wkleić... i jeszcze spod bramy stacji kontroli się wracałem do Nordglass'a, bo mi zapomnieli naklejki przełożyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak Ci szyba pęka, to na 3er jest zamówienie zbiorowe rozpórek od Nakrętki w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Nie od chodzącego nadwozia pękła, tylko jakimś cudem oberwałem kamieniem w te ~4cm pomiędzy podszybiem a wycieraczką. Nie wiem, jak to możliwe, ale jednak. Co do rozpórki, problem mam taki, że założyłem podkładki od M3 pomiędzy poduszkę a kielich, przy okazji zmieniłem poduszki na sachsa i efekt jest taki, że ze śrub nie zostało za wiele, żeby rozpórkę przyłapać; nie wiem, co zrobię z tym fantem. Od nakrętki i tak nie wezmę - one nie mają regulacji, a przy tak zmęczonej budzie po przejściach mogą być całkiem spore niezgodności ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dlatego przy zamawianiu podajesz rozstaw pomiędzy śrubami na kielichach. Jakie masz opony i zawieszenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 225/55 R16, H&R. Nie pamiętam jakie dokładnie, ale mam do niego niemieckie papiery z montażu u dilera. Edit: z przodu obecnie 205, bo 225 się skończyły, a 205 miałem całkiem niezłe dunlopy z poprzedniej e36. Z 225 z przodu lepiej jeździ, ale z 205 z tyłu głupio wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zawsze do rozpórki możesz nowe otwory stworzyć. W leonach tak robią bo tam w ogóle nie ma takich śrub trzymających kolumnę choć ja do końca nie jestem przekonany do takiego rozwiązania, obawiam się nieco o zabezpieczenie tego przed kornikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 To by była rzeźba w g...nie. Już lepiej mcpersony wyciągnąć, wyciąć oryginalne śruby z poduszki i założyć dłuższe... Nie mówiąc o tym, że w E36 kielichy w oryginale nie były zbyt wytrzymałe i każda dodatkowa dziura w nich to proszenie się o kłopoty. Tylko założenie tych podkładek M3 pozwala mi spać spokojnie przy twardym zawieszeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dlatego właśnie ja się za to nie biorę. Gdyby to była kwestia montażu na istniejących śrubach tak jak było w fiacie to nie ma problemu ale tu to trochę zbyt duża ingerencja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 http://www.magazynauto.pl/wiadomosci/motorynek/news-koniec-z-zanizaniem-zuzycia-paliwa,nId,1488256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 http://www.magazynauto.pl/wiadomosci/motorynek/news-koniec-z-zanizaniem-zuzycia-paliwa,nId,1488256I tak każdemu będzie palił pińć, przynajmniej w opowieściach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 3.7l te volvo? HAHAHAHHA. Najgorsze ze lemingi w to wierza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...