slavok Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Dzisiaj jest 17st... W takich temp. na oponach zimowych sie po prostu źle jeździ. Wiec myślę ze nie kazdy zmienia na zimowki tylko temu by oszczedzic 1mm bieżnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 U mnie jest 8*. I od czasu zmiany raz było powyżej 13*C, i nie jeden raz poniżej 5ciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Mnie zastanawiało zawsze te "oszczędzanie" zimówek w okresie jesienno-przymrozkowym... Siłą rzeczy komplet zimówek wytrzymuje jakoś 3/4 sezony, a pozniej ta guma nadaje się do upalenia... A wystarczy pierwszy śnieżek i wulkanizator staje się gruboskórnym kapitalistą z cygarem w mordzie, ktory dyktuje ceny. Ja zmieniłem na zimówki w październiku i naprawdę- nie zastanawiałem się nad tym, czy zedrę milimetr bieżnika więcej czy mniej... Jak ktoś ma opony na innych felgach to wymiana zajmuje tyle samo teraz i za miesiąc. Nie wiem jak ty ale ja mam w domu internet a nawet telewizor, w którym podają prognozę pogody. Jak będą zapowiadać śnieg to się zastanowię. Do tego nie każdy jest takim rozrzutnym burżujem jak ty. Ja osobiście nie upalam zimówek przy 16-18 stopniach na dworze. A jazda na zimówce w deszczu czy przy tak wysokiej temperaturze wcale nie jest o wiele bardziej bezpieczna niż jazda na letniej i 1mm opadu śniegu, więc nie popadajmy w paranoje. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja w zeszłym roku nawet nie założyłem zimówek Leżały w szopie i czekały na śnieg i się nie doczekały, może ten sezon będzie łaskawszy. Jazda przy 10* w deszczu na zimówkach to niezła komedia, oczywiście dopóki w nic nie przy[ciach!]lisz, bo wtenczas mamy dramat :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) ano. u mnie teraz jest za oknem 18*C :zonk: w pazdzierniku byly ze 3 dni, gdy bylo kolo 0 w nocy. kapcie leżą w garażu jak przyjdzie śnieg, bądź tęgie mrozy to se zmienie. bez pana wulkanizatora ;] Edytowane 11 Listopada 2014 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Jak ktoś ma opony na innych felgach to wymiana zajmuje tyle samo teraz i za miesiąc. Nie wiem jak ty ale ja mam w domu internet a nawet telewizor, w którym podają prognozę pogody. Jak będą zapowiadać śnieg to się zastanowię. Do tego nie każdy jest takim rozrzutnym burżujem jak ty. Ja osobiście nie upalam zimówek przy 16-18 stopniach na dworze. A jazda na zimówce w deszczu czy przy tak wysokiej temperaturze wcale nie jest o wiele bardziej bezpieczna niż jazda na letniej i 1mm opadu śniegu, więc nie popadajmy w paranoje. O, to ja też nie jestem rozrzutny i to wszystko plugawe kalumnie i złośliwe pomówienia, bo mam komplet 215/70 R16 z czarnymi jak sumienie lewaka felgami, kupione w zeszłym roku do mamuta. Teraz będzie na nich śmigał dinozaur, wsteczna ewolucja normalnie. Ja w zeszłym roku nawet nie założyłem zimówek Leżały w szopie i czekały na śnieg i się nie doczekały, może ten sezon będzie łaskawszy. Jazda przy 10* w deszczu na zimówkach to niezła komedia, oczywiście dopóki w nic nie przy[ciach!]lisz, bo wtenczas mamy dramat :) pzdrTylko niektóre dzikusy z północnych górzystych regionów wyspy, tam gdzie nadal się rzadko myją, śpią na drzewach i jedzą surowe owcze żołądki (hagis czy jak tam), używają opon zimowych. Dzikusy nizinne owszem, słyszały o czymś takim, ale nie stosują, bo przy brytyjskiej zimie w stylu +8 stopni i mżawka nie widzą sensu. Kto by pomyślał, niby dzikus a wie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 B9? A gdzie B8, nie mówiąc o identycznym z paszczy B7? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 (...) Tylko niektóre dzikusy z północnych górzystych regionów wyspy, tam gdzie nadal się rzadko myją, śpią na drzewach i jedzą surowe owcze żołądki (hagis czy jak tam), używają opon zimowych. Dzikusy nizinne owszem, słyszały o czymś takim, ale nie stosują, bo przy brytyjskiej zimie w stylu +8 stopni i mżawka nie widzą sensu. Kto by pomyślał, niby dzikus a wie. Noooo wie :> Jak trzy czy cztery lata temu sypnęło to przez dwa dni koczowali w samochodach, bo jeden z drugim debilem na letnich zablokowali autostradę hłe hłe :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Eee tam problemy 3ciego swiata.U nas czekamy 3 rok na deszcz, a jak popada to ludzie pozabijaja sie na ulicy jadac 10km/h na mokrym przy 25oC+ ;DHint: ostatnio wywinalem orla na asfalcie bo ktos zwilzyl go woda ~~ Edytowane 11 Listopada 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Noooo wie :> Jak trzy czy cztery lata temu sypnęło to przez dwa dni koczowali w samochodach, bo jeden z drugim debilem na letnich zablokowali autostradę hłe hłe :grin:Nie wyśmiewaj się z ludzi dotkniętych straszliwą klęską żywiołową w postaci -3 stopni i opadów rzędu 20 mm śniegu. Toż to zgroza, szok i niedowierzanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Ostatnio jechałem za VW CADDY. Ponieważ był cały brudny z tyłu, to ktoś pokusił się o napisy - były 2: Kiedyś byłem Polo, jak dorosnę będę Multivanem Nie myć, eksperyment NASA 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Cała lora skasowanych M3 (czy raczej stylizowanych na m3) http://moto.pl/MotoPL/51,88389,16802120.html?i=0 Film filmem, ale widok smutny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Pewnie zwykłe trójki z dołożonymi elementami M. Jak nie ma potrzeby to nikt nie będzie wyrzucał dodatkowych pieniędzy na kompletne M3. Tak samo jak w F&F 6 było kilkanaście E90 stylizowanych na M5. IMO bardziej smutnym widokiem były rozwalone repliki Koenigsegga czy Bugatti w Need for Speed ;) Swoją drogą - tak zrobili podrzucenie Agery w powietrze w NFS: Edytowane 12 Listopada 2014 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Tak samo jak w F&F 6 było kilkanaście E90 stylizowanych na M5.Tell me more ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 No dobra, E60 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Niejeden Mirek handlarz zjechał sobie do tego zdjęcia na ręcznym. Dwa razy. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejv667 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Przyjechałem do kraju w sobotę, na zimowych. I żałuję, trzeba było jechać na letnich. Pogoda taka, że jazda na zimowych to tragedia. A przygód co niemiara po drodze. Zgubiona tylna tablica. Na miejscu odkryłem też, że luz w przednim zawieszeniu to nie tylko wybita końcówka drążka, ale też końcówka drążka o zbyt małej średnicy sworznia. Szybka wymiana pompy hamulcowej a teraz auto do blacharza. A po tym co widziałem u blacharza jestem pewien, że nie kupię używanego auta w tym kraju. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FjF8LN20uj4 Audi to stan umysłu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Masakra. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 A tym czasem w Kalifornii... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja to bym tam wrzucił Tuska machającego "papa" i napis "Nara frajerzy. Jadę do Brukseli a wy zapierd*lajcie za 1500 zł na umowę zlecenie". 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja to bym tam wrzucił Tuska machającego "papa" i napis "Nara frajerzy. Jadę Mustangiem do Brukseli a wy zapierd*lajcie za 1500 zł na umowę zlecenie". Naprawiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Czyli jednak nie masz na tego Mustanga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Czyli jednak nie masz na tego Mustanga? Za tydzień u dilera będzie "mustang" :lol: Edytowane 14 Listopada 2014 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 Czyli jednak nie masz na tego Mustanga?A ty myślisz że Mustanga to byle zasrańcowi sprzedadzą? Trzeba mieć udokumentowane, że się jest elitą, rzutkim biznesmenem albo chociaż prezesem prężnie działającej firmy, a nie byle chmyzem. Ja jestem tylko gastarbeiterem z mordą nie w tamburyn, nie chcieli w ogóle ze mną gadać i nie mam Mustanga teraz. Płakłę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 A ty myślisz że Mustanga to byle zasrańcowi sprzedadzą? Trzeba mieć udokumentowane, że się jest elitą W niektórych częściach kraju wystarczy moja rekomendacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 W tych niektórych częściach kupuje się Skody aszusteczki aczwureczki w tedeiku i kombiku oraz używa cyrylicy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 W tych niektórych częściach kupuje się Skody aszusteczki aczwureczki w tedeiku i kombikuA są jakieś części, gdzie się takich pojazdów nie kupuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...