Kacimiierz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Proste pytanie, to ma byc bmw m5 killer na amerykański rynek? Zapewne bmw, z racji kosztów, w stanach oferuje podobne silniki jak w Europie? Jeśli tak to zapewne ten kadilak nie będzie dostępny w EU tak samo jak wasz zajebisty piekłokot bo nie spełni w życiu żadnych norm od gestapo-europy i ich obrońców środowiska. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Proste pytanie, to ma byc bmw m5 killer na amerykański rynek? Zapewne bmw z racji kosztów w stanach oferuje podobne silniki jak w Europie? Jeśli tak to zapewne ten kadilak nie będzie dostępny w EU tak samo jak wasz zajebisty piekłokot bo nie spełni w życiu żadnych norm od gestapo-europy i ich obrońców środowiska. Silnik jest z Vette C7 z06 tylko ma zmniejszoną moc programem do ECU. W USA i w Europie podają mniej mocy niż Vette ma w rzeczywistości a C7 z06 jest normalnie sprzedawana i spełnia wszelkie normy. http://www.chevrolet.de/modelle/corvette-z06-coupe/ Poza tym w tej C7 z06 wystarczy zmienić koło zębate do napędu kompresora, dolot na zimne powietrze i chip tuning i wypluwa wtedy 760 KM i 1030 Nm. Całość do kupienia za mniej niż 1 000$. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Poza tym w tej C7 z06 wystarczy zmienić koło zębate do napędu kompresora, dolot na zimne powietrze i chip tuning i wypluwa wtedy 760 KM i 1030 Nm. Całość do kupienia za mniej niż 1 000$.A ty kupiłeś Corsę w leasingu jak jakiś biedak i przegryw. Jak możesz teraz patrzeć na swoją gębę w lustrze? 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Z tą Mazdą to tak nie kozacz bo u mnie naklejenie znaczka Forda na silnik nie pomogło w tym, że cewka i aparat ma krótszą żywotność niż kable zapłonowe. JDM as f*ck! Bruh pl0x. Jakbym nie wiedział... To miało być zabawne? JDM mam w [gluteus maximus], muszę baletnicy dobrać świeczki, ot żeby nie zaglądać pod maskę na następne 40-50k km oprócz eksploatacyjnych kwestii. Tak, z tym <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ianym układem wysokiego napięcia ;] Do dupowozu wsadzaj takie, jakie deklaruje producent i nie kombinuj. Kombinować to sobie mogę ja przy starym bmw i to tylko po to, abym potem wymieniać się wrażeniami po efekcie placebo z innymi anonami w internetach. Kwestia jest taka, że fabryka to Motorcraft, które trzepie NGK. A na ENŻEKA to już się przejechałem. Beka trochę jest z fiorda, że do poliftowego silnika, który jest taki sam, wkładają inne świece. Tak kombinuje, bo różnica w cenie niewielka, a marka nadal "JDM" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 A ty kupiłeś Corsę w leasingu jak jakiś biedak i przegryw. Jak możesz teraz patrzeć na swoją gębę w lustrze? Jakbym miał warunki ( ale nie mam ) to bym mieszkał z mamą dalej ale fura w kredo/leasing by była! Pół ameryki i europy tak żyje co nie? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jakbym miał warunki ( ale nie mam ) to bym mieszkał z mamą dalej ale fura w kredo/leasing by była! Pół ameryki i europy tak żyje co nie?Nie wiem z kim mieszkasz, ale fura w leasingu jest przecie? Jaki kraj takie masl kary. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 No niestety taki kraj. Corsę mogę postawić pod blokiem i nikt jej nie rysuję. Ford najwidoczniej ludzi boli bo już był porysowany z 5 razy, raz ktoś musiał urwać mi wycieraczki i raz nawet ktoś musiał mi wejść na dach. Lepsze auto będzie dopiero jak wyprowadzę się "z bloków" i będzie go można bezpiecznie zaparkować z dala od społeczniaków, ziomalków z browarami i innej chołoty, która siedzi na [gluteus maximus] i nic nie robi ale ma problem, że kogoś innego na coś stać. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Ja za to mialem amatora na moja saabine. Co jakies 2 tygodnie mialem kartke za wycieraczka ze kupi. Mam nadzieje ze sie nie masturbowal obok zostawiajac informacje... Cos w twojej teorii jest jak najbardziej sluszne. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Aurora001 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ford najwidoczniej ludzi boli bo już był porysowany z 5 razy Ford uwagi wort. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nie każda morda, pasuje do... Mazdy(!?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 No niestety taki kraj. Corsę mogę postawić pod blokiem i nikt jej nie rysuję. Ford najwidoczniej ludzi boli bo już był porysowany z 5 razy, raz ktoś musiał urwać mi wycieraczki i raz nawet ktoś musiał mi wejść na dach. Lepsze auto będzie dopiero jak wyprowadzę się "z bloków" i będzie go można bezpiecznie zaparkować z dala od społeczniaków, ziomalków z browarami i innej chołoty, która siedzi na [gluteus maximus] i nic nie robi ale ma problem, że kogoś innego na coś stać.Bo ja wiem, z tą neutralną Corsą znaczy. Jaszczombowi wartemu mniej niż dobry rower zdarzyło się obskoczyć jakieś zadrapania, bo komuś przeszkadzało. No ale to dalej nie wyjaśnia kiśnięcia w sosie masturbicznej motomonotonii, które uprawiasz. Jest kilka sztuk żelaza, które rad bym widzieć u siebie na kocyku, ale nie smęcę o tym w co drugim poście, c'nie? 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 No niestety taki kraj. Corsę mogę postawić pod blokiem i nikt jej nie rysuję. Ford najwidoczniej ludzi boli bo już był porysowany z 5 razy, raz ktoś musiał urwać mi wycieraczki i raz nawet ktoś musiał mi wejść na dach. Lepsze auto będzie dopiero jak wyprowadzę się "z bloków" i będzie go można bezpiecznie zaparkować z dala od społeczniaków, ziomalków z browarami i innej chołoty, która siedzi na [gluteus maximus] i nic nie robi ale ma problem, że kogoś innego na coś stać. Bydła w garaż podziemnych na tzw. zamkniętych osiedlach także nie brakuje. Podobnie jak Ty, odkładam zakup nowego porządnego samochodu, do czasu gdy nie dorobię się działki i domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przesiada się taki z corsy na piekłokota i później się dzieje... http://www.topgear.com.pl/rozwalil-challengera-hellcat-godzine-po-wyjezdzcie-salonu-zdjecia,dodge,zdjecia,5183#fp=tg 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Cadillac przygotował "BMW M5 killer". Lżejszy, mocniejszy i tańszy konkurent dla M5. Chcą też pobić M5 jeśli chodzi o prowadzenie i nawet we wnętrzu znajdziemy więcej martwych krów niż w BMW. I jest to kolejny sedan przekraczający barierę 200 mph. Wszystko pięknie, tylko cadillac jest tak w złym guście, że naprawdę nadaje się tylko do wstawienia do west coast customs i wsadzenia Justina Biebera do środka. Nikt normalny, kto rozpatruje kupienie M5 nie skieruje w jego stronę wzroku. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przesiada się taki z corsy na piekłokota i później się dzieje... http://www.topgear.com.pl/rozwalil-challengera-hellcat-godzine-po-wyjezdzcie-salonu-zdjecia,dodge,zdjecia,5183#fp=tg No to już za 3 miesiące będziemy mieć pierwszego Hellcata na allegro :lol: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Przesiada się taki z corsy na piekłokota i później się dzieje... http://www.topgear.com.pl/rozwalil-challengera-hellcat-godzine-po-wyjezdzcie-salonu-zdjecia,dodge,zdjecia,5183#fp=tg https://www.youtube.com/watch?v=Ngjs0UsiB6s 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 http://autokrata.pl/news/31letnie-bmw-z-szopy-za-ponad-190-tys-zl_a23074 Bym się nie obraził za takie znalezisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Podobno Fake. W jakims programie TV zagranicznej odnawiano ostatnio /podobno/ takie BWM. Podobno kolor sie zgadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 To zacznijmy od tego, że gdyby w tym zapyziałym kraju ludzie zachowywali rozsądne odstępy pomiędzy samochodami - zwłaszcza podczas przejeżdżania wzdłuż pasów rozpędowych - to problem byłby czysto abstrakcyjny. Jak jeden z drugim jadą 5m od siebie, to co, mam stanąć na końcu pasa rozpędowego i płakać do 20.00 aż się ruch rozładuje? Na filmie widać, że na całej długości pasa nie ma gdzie wjechać, bo każdy siedzi drugiemu na zderzaku. Dokładnie tak wiszą amatorzy i baby bardzo często. Specjalnie na nich mam hak zamontowany - potem jest wielkie ździwienie dlaczego Pan tak gwałtownie hamuje? Odpowiadam - bo Pan nie zachowuje bezpieczniej odległości. Zresztą nie będzie mi ktoś dyktował jak mam hamować. Sam o tym decyduje a reszta to problem tego jadącego z tyłu. Najlepszy jest płacz jak głupia baba wbija się nowym samochodem w tył golfiny wartej 500 zł. Wyraz twarzy bogatej baby nie potrafiącej prowadzić - bezcenne ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Ja mam inną taktykę na takich idiotów. Fordem można sobie wejść w zakręt z dość dużą prędkością więc jak taki kretyn leci za mną non stop pół metra od zderzaka to później patrzę w lusterku jak na zakręcie wyjeżdża jednym kołem poza linię jezdni i hamuję. Naprawdę pomaga ;) Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Kilokush 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Co do tej bejcy...takie auto idealnie zachowane a 15w wlali? To standard przy tych brzydalach czy po prostu nie chcieli żeby wycieki popsuły efekt? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Może nie jeżdżą zimą. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja mam inną taktykę na takich idiotów. Fordem można sobie wejść w zakręt z dość dużą prędkością więc jak taki kretyn leci za mną non stop pół metra od zderzaka to później patrzę w lusterku jak na zakręcie wyjeżdża jednym kołem poza linię jezdni i hamuję. Naprawdę pomaga ;)Kiedyś tak uciekałem cayenne turbo mając mniej niz 100km pod maską, na każdym zakręcie mu odjezdzałem bo zwalnial do <100km/h, a na prostej momentalnie sie rozpędzał do 150km/h+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Porsze, spawane z przystanka, w tym kraju to staje się stan umysłu. Kiedyś na S7 miałem podobną potyczkę z Panamerą. Młokos musiał zostać z[ciach!]y przez kogoś, bo chyba GPS zameldował sinusoidę w zakresie 80-200km/h. Później jak były warunki, już przestał wyprzedzać. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 RWD zbiera żniwo. reszta tu http://imgur.com/a/zGGd3 a historia całkiem zabawna. imao. poślizg, spotkanie z krawężnikiem, wywrotka, powrót na koła :D tylny wahacz z felgami poszedł odpoczywać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Pol wywrotka, bo dach wyglada na nieruszony ... Jak twoj to wspolczuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 nie, nie mój. póki co jeżdze bez tego typu ekscesów. tak, połowa wywrotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 A więc potwierdza się teoria zabójczego RWD - wsiadasz, odpalasz i masz wypadek w trybie natychmiastowym. W sumie jeździłem już wszystkimi rodzajami napędu i najmniej przewidywalne było FWD, nigdy do końca nie było pewne w którą stronę pojedzie. Co do tej bejcy...takie auto idealnie zachowane a 15w wlali? To standard przy tych brzydalach czy po prostu nie chcieli żeby wycieki popsuły efekt? :D Może nie jeżdżą zimą. :DDziwne, ja na potrzeby kocyka wlewałem 0W40, a najniższa temperatura przy jakiej tą bumą jeździłem to było -3 niejakiego Celsjusza. Kiedyś tak uciekałem cayenne turbo mając mniej niz 100km pod maską, na każdym zakręcie mu odjezdzałem bo zwalnial do <100km/h, a na prostej momentalnie sie rozpędzał do 150km/h+.Mistrz prostej w całej okazałości. Ile ja takich jaszczombem nadoganiałem na łukach to bania mała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Moze mial palo PSI/Bar w gumach :POstatnio na serpentynie wyjechalem przodem panda przy ~70km/h, a spokojnie juz robilem ten zakret ~90km/h. Obylo sie bez szkod bo mam jeszcze stare "zle: nawyki jak to mowil moj instruktor nauki jazdy... prawa na gazie, lewa na hamulcu. Hiszpanie to lenie i maja w [gluteus maximus] czy w oponie jest 1.4bar czy zalecane 2.2. A potem placz czego opony po 20k km wygladaja ze od srodka do zewnetrznej strony nie ma opony. Nie dosc ze ch**** asfalt, piasek to jeszcze maja cisnienie w tylku. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Policjantka za kierownicą, brawo! http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/polowanie-na-staruszke-film-zszokowal-internautow/fwszn Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...