Skocz do zawartości
Sid

Codzienność za kierownicą

Rekomendowane odpowiedzi

Typowy poyeb w VW

Ciekawe jak mało znaków jest na tamtejszych ulicach,jak przejrzyście to wszystko wygląda.Samo rondo mimo że niewielkie ma szeroką jezdnie.A u nas....na tym samym odcinków była by już ponad setka znaków i do tego jezdnia na rondzie była by o połowę węższa utrudniająca jazdę kierowcom większych aut.

I dziwić sie że u nas tyle wypadków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u nas....na tym samym odcinków była by już ponad setka znaków i do tego jezdnia na rondzie była by o połowę węższa utrudniająca jazdę kierowcom większych aut.

I dziwić sie że u nas tyle wypadków.

No co ty :D

DSC_4643.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudniejszy test niż tegoroczne matury

I równie pożyteczny i miarodajny, 3/4 aut nie do zobaczenia na naszych drogach, a 3/4 z 3/4 równie interesujące, co oglądanie schnącej farby. Toteż również mam 35%

A w kolejnych gumach turbo:

2x Chevrolet Tahoe i jeszcze jedno S5 Cabrio. Bue.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I równie pożyteczny i miarodajny, 3/4 aut nie do zobaczenia na naszych drogach, a 3/4 z 3/4 równie interesujące, co oglądanie schnącej farby. Toteż również mam 35%

A w kolejnych gumach turbo:

2x Chevrolet Tahoe i jeszcze jedno S5 Cabrio. Bue.

Gdzie som gumy turbo!!!!#!@!!!!

• Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do Was pytanie natury "obyczajowej" (?):

Jedziecie z kolegą, a ten jako kierowca dostanie mandat za przekroczenie prędkości lub przejazd na czerwonym lub wymuszenie pierwszeństwa.

Czy uważacie że Wy, jako pasażer powinniście zapłacić połowę tego typu mandatu? (czy tam inną część)

Jakie jest Wasze osobiste zdanie na ten temat?

ps. * - w innym przypadku, np. pasażer nie zapina pasów, to sprawa dla mnie jest jasna: ten kto nie zapnie pasów, płaci za siebie 100% mandatu

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi