Kilokush Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pamiętacie jak mówiłem, że zazwyczaj jak ktoś mi leci na czołówkę to w Passacie? Nie tylko mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Właśnie przez takich debili zakupiłem kamerkę jutro może ruszę dupę, żeby ją podłączyć. Podziwiam tylko kolesia, ze się nie wrócił za tym januszem z pasata... Edytowane 12 Grudnia 2015 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Właśnie przez takich debili zakupiłem kamerkę jutro może ruszę dupę, żeby ją podłączyć. Podziwiam tylko kolesia, ze się nie wrócił za tym januszem z pasata... Jakbym miał zawracać za każdym takim Januszem to bym robił w trasie 2 razy więcej kilometrów. Zaliczył dachowanie i jedyne co powiedział to "that was awesome" :lol: Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Miał lub ma ktoś z was dłuższy kontakt z fiatem bravo 2 generacji? Najbardziej interesuje mnie jak to się spisuje z tą najmocniejszą benzyną. To auto mnie urzekło od pierwszego wejrzenia i powoli zaczynam myśleć o zmianie coupe. Co prawda nie stać mnie na to auto jeszcze, przez remont mieszkania, ale jakieś cele realne warto sobie wyznaczać. To jak, warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Miał lub ma ktoś z was dłuższy kontakt z fiatem bravo 2 generacji? Najbardziej interesuje mnie jak to się spisuje z tą najmocniejszą benzyną. To auto mnie urzekło od pierwszego wejrzenia i powoli zaczynam myśleć o zmianie coupe. Co prawda nie stać mnie na to auto jeszcze, przez remont mieszkania, ale jakieś cele realne warto sobie wyznaczać. To jak, warto? http://olx.pl/oferta/daewoo-lanos-283-km-315-nm-3-2-v6-lpg-z32se-CID5-IDd2TK7.html - okazja. A jeden zamienił takie cacuszko na Bravo HGT i pewnie będzie modził... Edytowane 13 Grudnia 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Co by w niego nie wsadzili to nadal lanos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nieźle poleciał https://www.youtube.com/watch?v=kEN9-k8EQs8 Nieźle macha rękami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Co by w niego nie wsadzili to nadal lanos... ??? A co to ma być? Bentley? Z resztą mniejsza z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jak ktoś dalej myśli, że amerykanie robią samochody rodem ze średniowiecza to polecam ten film. Bardzo dużo omawiania inżynierii. Ciekawostki typu, że stalowe tarcze lepiej się sprawdzają w warunkach jazdy po drogach od ceramicznych bo hamują lepiej gdy nie są rozgrzane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Właśnie oglądam Edytowane 15 Grudnia 2015 przez KAX_ 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dziś zrobiłem 540km na nieco ponad 20l mazutu, co daje ok 4l/100km. Mogłem śmigać na wrotkach albo turbomazutowcem, więc z dwoja złego musiałem wybrać kopciucha. Czekam na opinię panelu ekspertów i order polaka-cebulaka. Następnym razem będę jechał z górki za tirem na luzie ze zgaszonym silnikiem, złożonymi lusterkami i napompuje 8 bar w opony, zobaczymy co się stanie. Nie wiem jak banda oszustów może podawać niższe spalanie w dwa razy większych autach z 3x większą mocą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=wa0gzZDw9L4 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dziś zrobiłem 540km na nieco ponad 20l mazutu, co daje ok 4l/100km. Mogłem śmigać na wrotkach albo turbomazutowcem, więc z dwoja złego musiałem wybrać kopciucha. Czekam na opinię panelu ekspertów i order polaka-cebulaka. Następnym razem będę jechał z górki za tirem na luzie ze zgaszonym silnikiem, złożonymi lusterkami i napompuje 8 bar w opony, zobaczymy co się stanie. Nie wiem jak banda oszustów może podawać niższe spalanie w dwa razy większych autach z 3x większą mocą. Właśnie oglądam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Hahahahahahhaahahahahahahha. Wlasnie ktos z forum przyslal mi fotke mojego auta na Fuercie. Hahahahha. Swiat jest maly. Dobrze ze mi wisniowki z tylniego siedzenia nie zajumal bo jezdzi ze mna xD Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Otwarta butelka alkoholu w samochodzie? Donos do fuertedrogówki poleciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 http://abload.de/img/saab3tsd4.jpgPozdro Gatsby. Wolam na rum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ludzie z Xupa wystalkują każdego, nie wiem czy nie powinieneś się martwić o swoje życie. Lepiej sprawdź czy przewody hamulcowe są całe i zdrowe :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nasz wywiad działa wyjatkowo sprawnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Robił ktoś wygłuszenie drzwi? Do fc wpadło nowe radio i chciałbym lepiej wykorzystać jego potencjał, a w internetach piszą, że najpierw wygłuszenie drzwi, później ewentualnie zmiana głośników. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tja, mozesz jeszcze najpeirw wygluszenie jak Ci np. membrany juz padly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Ja robiłem jak chcesz to mogę później wrzucić fotki. Jak już ktoś się fatyguje i rozbiera boczek wymieniając głośniki to warto przy okazji wyłożyć parę złotych na maty. Lepiej brzmią głośniki i nie brzeczy nam nic w drzwiach. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wiadomo, jak są uszkodzone mechanicznie to wymiana lub naprawa. Kax wrzucaj, czym wyklejałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jak chcesz zrobić raz a porządnie: http://www.bitmat.pl/pl/c/Wygluszanie-drzwi-w-samochodzie/69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ja tylko odradzę wszelkie maty bitumiczne i ich pochodne. Na chwilę obecną tylko butyl i pianka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wiadomo, jak są uszkodzone mechanicznie to wymiana lub naprawa. Kax wrzucaj, czym wyklejałeś? Maty GMS 05 i na to pianka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dzięki, trochę zabawy będzie, ale z tego co czytam, to warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Maty GMS 05 i na to pianka Ale od wewnątrz drzwi też wygłuszyłeś? Znaczy się wewnętrzną stronę zewnętrznej części :) Dzięki, trochę zabawy będzie, ale z tego co czytam, to warto Zabawa jest, ale faktycznie warto. Robi to naprawdę sporą różnicę dźwięku, nawet na oemowych głośnikach, a jak już wymienisz na normalne, to w ogóle wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 U mnie podobno są blaupunkty fabryczne, więc tragedii nie ma. Ale chyba będę musiał jeszcze wstawiać blachę w drzwi, bo są duże otwarte powierzchnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ale od wewnątrz drzwi też wygłuszyłeś? Znaczy się wewnętrzną stronę zewnętrznej części :) Oczywistą oczywistością jest wyklejenie wewnątrz ;) U mnie podobno są blaupunkty fabryczne, więc tragedii nie ma. Ale chyba będę musiał jeszcze wstawiać blachę w drzwi, bo są duże otwarte powierzchnie Alfa ma fabryczne radio blaupunkta, gniot jakich mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 To tylko Niemcy, nie można oczekiwać za wiele. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...