Kilokush Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Jeszcze się wje bał prawie pod auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Baranku boży co dzień to gorzy.... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 To daewoo wygląda jak rdzopel kadet. A u mnie w rodzinie kumulacja. Dwa auta i dwie pęknięte sprężyny w zawieszeniu przednim. Fc dostał nowy wariator i rozrząd i kilka innych drobiazgów, nie sądziłem, że ten silnik może tak gładko i cicho pracować. Robiłem w aso, na miejscu i taniej niż w warsztacie polecanym na forach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Jaszczomb to hcuj, inna liga itp.A co powiecie na tjuning w takim wydaniu? Wiem, wiem, ludzie z kraju kwitnącego ryżu mają inne ................... nazwijmy to gusta :) A dla równowagi: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 To daewoo wygląda jak rdzopel kadet. Bo to jest kadet tylko "polifcie" sprzedawany przez dełu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) A u mnie w rodzinie kumulacja. Dwa auta i dwie pęknięte sprężyny w zawieszeniu przednim. Ej, ej, a w moim Oplu też okazało się (w tamtym roku), że są pęknięte obie przednie sprężyny. A teraz punkt główny programu: w autoryzowanym serwisie Opel, chcieli za wymianę sprężyn 1600zł :] Edytowane 21 Marca 2016 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 Przypominam o OC. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Dla mnie idealne auto. Auto z prawdziwym charakterem 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Dla mnie idealne auto. Auto z prawdziwym charakterem Każdy szuka w aucie czego innego. Ty szukasz "charakteru", a ja choćby komfortu czy nowoczesności (np. nie chcę manualnej skrzyni), choć pięknym wykonaniem też nie pogardzę. Edytowane 27 Marca 2016 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Każdy szuka w aucie czego innego. Ty szukasz "charakteru", a ja choćby komfortu czy nowoczesności (np. nie chcę manualnej skrzyni), choć pięknym wykonaniem też nie pogardzę. Znaczy się, spuszczasz się nad Multiplą? :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Może Cię to zdziwi, mnie zdziwiło gdy zobaczyłem na Multipli naklejkę multiplaklub.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Znaczy się, spuszczasz się nad Multiplą? :wink2: Twoim zdaniem, jak coś ma p1erdaln1ety wygląd, to znaczy, że jest nowoczesne ? :wink2: Nie stary ... myślałem raczej o czymś pokroju Aston Martin DB11 z 8 biegowym automatem i te sprawy. Edytowane 27 Marca 2016 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Znów się zacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 I znów będzie na Ciebie. Multipla to taki kompromis pomiędzy burym dinozaurem a czarną żabą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Cisną bekę z tej Multipli, a że jeździło to z fabrycznym CNG za śmieszne grosze, oferowało sześć miejsc, zajebistą widoczność we wszystkie strony i przewidywalne silniki, to żaden się nie zastanowi. Żodyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Hehe no tak, przychodzi czasami moment gdzie taka multipla wygrywa ze wszystkim! Sam chyba się jeszcze wybronie przed zakupem kombi, ale żona była zmuszona przesiąść się z trzydzrzwiowego Swifta na Note'a (jeszcze Meriva wchodziła w grę) :D Edytowane 28 Marca 2016 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 A co jest takiego złego w kombi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Może Cię to zdziwi, mnie zdziwiło gdy zobaczyłem na Multipli naklejkę multiplaklub.pl. Po fanklubie i zlotach ogólnopolskich tuningowanych Daci, nic mnie już w motoryzacji nie zdziwi. A co jest takiego złego w kombi? [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Hmm marzenie... Nie no raczej na to nie będę mógł sobie pozwolić, a jak bym mógł to nie wiem czy zdołałbym przekonać żonę hehe. Jak myślałem ostatnio to Civic wchodził w grę (w miarę mocna wolnossąca benzyna nie paląca dyche na sto), ale że żona chciała coś małego to stanęło na Nissanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 To ja miałem odwrotnie, bo chciałem kupić Yarisa z czynnikiem stealth, a skończyło się Celicą z czynnikiem "co to <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a jest". Żona podpowiedziała tak jakoś przy śniadaniu, a potem już nie umiała realizacji tego pomysłu zatrzymać. A co jest takiego złego w kombi?W kombi jeżdżą zombi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Dla mnie RS6/E63 to jest samochód idealny. Spakujesz wszystko co potrzeba, jest wygoda, dźwięk V8 i tona mocy. Chociaż na co dzień ciężko usprawiedliwić dopłatę w stosunku do mocnego A6 3.0 TFSI lub E400, które kosztują połowę a i tak mają wystarczająco mocy żeby szybko stracić prawko ;P Aha, no i trochę boli ubezpieczenie rzędu 20k rocznie za RS6/E63. Edytowane 28 Marca 2016 przez Imperator Kret Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) A co jest takiego złego w kombi? Nie ma w nich czegoś "zuego". Po prostu jednym się podobają, a innym nie. Mi się najzwyklej nie podobają - taki gust ;) (choć oczywiście ładniejsze Audi kombi od Fiat Multipla) Hehe no tak, przychodzi czasami moment gdzie taka multipla wygrywa że wszystkim! No bez jaj. Przykładowo widzisz w multipli silnik 120 koni (to byłaby całkiem fajna moc na taką puszkę) i 6 biegowe DSG? ;) ... już poza tym, że w kwestii wyglądu, to przegrywa ze wszystkim (kwestia gustu oczywiście, a mój jest taki, że multipla wygląda kałowo). Edytowane 28 Marca 2016 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Czasami kupujesz coś co jest maksymalnie praktyczne, ale Ty piszesz o wyglądzie i podobaniu się czegoś więc się nie dogadamy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Na mój gust to ta jest nijaka. Poprzednia znów, tj to wyszła zbyt wcześnie, gdy "esteci" nie byli jeszcze przygotowani na takie auto. To brzydkie kacząto nawet mi się podoba, jednak nie mam gustu na 100% skoro jeździmy CXP i nam się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Ale to były szalone lata designu na ulicach - Multipla, Twingo... Później był chyba PT Cruiser i ( na szczęście słabo znany ) Pontiac Aztec. Nie mówiąc o linii Harlequin VW [; edit: OMG znalazłem to Edytowane 28 Marca 2016 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Wygląda jakby był wypełniony swoją nazwą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Co wy z tą multipla. Są ciekawsze auta. Np Tata No kuźwa rower wolę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Pierwszej Multipli jednak trochę jeździ, tej drugiej praktycznie nie widać i to nawet nie dlatego, że niczym się nie wyróżnia. Szach mat. No i zawsze pozostaje seria Eurovanów - Zeta, Ulysse, 806 - jak komuś potrzebna przestrzeń do wożenia gruzu albo czegoś. Tutaj w modelu Ulysse choćby jest już 3.0 V6 albo niemagiczne dwulitrowe benzyniaki i klekoty. Dużo lepszy pomysł niż niemiecka trójca kasztanów - Sharan, Baran, Awarian czy jak tam szło. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) No kuźwa rower wolę. ci co w indiach się dorobili przesiedli się z rowerów na nano ;) to się nazywa skok cywilizacyjny Edytowane 28 Marca 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...