Imperator Kret Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Pozwólcie, że wrzucę zdjęcie jakiegoś ciekawego samochodu. Jeszcze jakiś obcokrajowiec trafi na ten temat i pomyśli że w Polsce jarają się Multiplą, Windem i Nano 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Pozwólcie, że wrzucę zdjęcie jakiegoś ciekawego samochodu. Jeszcze jakiś obcokrajowiec trafi na ten temat i pomyśli że w Polsce jarają się Multiplą, Windem i Nano Maserati zawsze robiły wilgotno u mnie między nogami, więc daję Ci lajka. Mam nadzieję, że dobrze go wykorzystasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Bugati , Mazerati srati. A o rodzimych furach to już zapomnieliście?? Edytowane 30 Marca 2016 przez reed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Gulf ci się zaplątał w te poldoloty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Gulf ci się zaplątał w te poldoloty. Popieprzyłem linki, sorry za gulfa, więcej nie będę, obiecuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Daj sobie klapsa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Popieprzyłem linki, sorry za gulfa, więcej nie będę, obiecuję. Taaa tak się tłumaczysz. Ja nawet nie zauważyłem, że to Golf, a nie poldolot. Gdybym miał mieć jedno auto do wszystkiego. To patrząc na praktyczne auto może bym się nad tym zastanowił http://otomoto.pl/oferta/opel-signum-3-2-v6-navi-climatronic-skora-serwis-xenon-ID6yk4Vz.html#04d5f445c9 Edytowane 30 Marca 2016 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Ja bym jednak wolał RS6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Vectra hatchback. Po co jak jest GTS? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Po co Opel? Nie rozumiem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Fani BMW nie będą zadowoleni. Czy tańsze o 40 tys. $ camaro może być lepsze od BMW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Tylko się nie zesraj. Znowu się zacznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Po co Opel? Nie rozumiem. No jak to po co, bo: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 To lepsze i na wartości nie straci http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-3-2fsi-250km-4-motion-xenon-skora-idealny-z-gwarancja-ID6yiywd.html#23380abe78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 eee nie ma DSG Ja będę celował w takiego z końcówki produkcji, ale to za parę lat http://otomoto.pl/oferta/chrysler-300c-full-opcja-5-7-hemi-v8-ID6yf8FR.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 300c są bardzo fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Załóż gumę na instrument, byle nie starszą niż kilka lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Czyta takie newsy człowiek i nawet nie myśli o prima aprilis, no bo przecież to całkiem realne w tym kraju.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Szkoda że to prima aprilis, bo w 100% popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Powstałby nowy rynek. Rynek wypożyczalni kół z oponami młodszymi niż 6 lat ;) Rozmiary stosowane w gulfach i e36/e46 miałby największe wzięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) E46 wypadło z dresoobiegu, niszę następcy E36 zagospodarowuje Skoda z modelami A3/A4/A6. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez jonas 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Eeee, nie zgadzam się :P Koleś od nowości rocznik 1995 zrobił 28 tyś. ... opony jak nówki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Panowie ściągał ktoś ostatnia auto z reichu? Jak to wygląda w praktyce? Mogę spokojnie wrócić autem na niemieckich blachach do PL i tu przerejestrować czy bedzie problem i muszę wyrabiać na miejscu tablice wyjazdowe? Auto jest cały czas w Niemczech zarejestrowane i użytkowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To zależy czy lecisz w nocy, czy w dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dobra już wiem. Jak się niemiec zgodzi o co ciężko to odda mi auto z blachami. Wtedy legalnie wracam na niemieckich, auto w PL przerejestrowuje, blachy zdaje u siebie w wydziale i otrzymuje pokwitowanie zdania blach, które przesyłam właścicielowi i na jego podstawie on sobie wymeldowuje auto. Jak się nie zgodzi to pozostają czerwone blachy wyjazdowe za 200 ojro albo laweta za tyle samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 znajomy jak kupował paserati u niemiaszka, to tamten miał maszynkę do robienia tablic :D na plastiku nadrukował tablicę i kazał mu z tym wjechać do bolandii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Ojacie znowu się zacznie - hurr co ty kupiłeś durr za tom kase mugłbyś mieć aszusteczke aczfureczke!!111 Czekam z niecierpliwością, strosząc zawczasu suty w oczekiwaniu na kupę dobrej zabawy z przewagą kupy. Panowie ściągał ktoś ostatnia auto z reichu? Jak to wygląda w praktyce? Mogę spokojnie wrócić autem na niemieckich blachach do PL i tu przerejestrować czy bedzie problem i muszę wyrabiać na miejscu tablice wyjazdowe? Auto jest cały czas w Niemczech zarejestrowane i użytkowane.Ostatnio to nie, w zeszłym roku w sierpniu to tak, żaba przyjechała na niemieckich blachach z umową in blanco podpisaną przez germańskiego oprawcę. No i podpisałem, kupiłem, blachy zdałem w wydziale komunikacji, akcyzy i inne haracze opłacone na czas. Kradziona nie jest więc psiarnia nie zarekwirowała. Komisiarza który pośredniczył między mną a szkopem nigdzie w papierach nie ma, wiadomo. Aha, jeździć się dało na legalu po wykupieniu w kraju OC na miesiąc czy ile tam, o ile pamiętam wpisany w świstki był VIN i niemieckie blachy. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez jonas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Będę dzwonił i zobaczymy czy kupujący odda auto z blachami czy koniecznie będzie chciał je wymeldować. Daleko nie mam 3h drogi autostradą. Szybciej niz miałbym jechać 200km po Polsce. Z resztą przeglądam te ogłoszenie i nie mowie, ze nie ma co kupić ale nie ma nawet co jechać obejrzeć. Sprzedanie makarona zajęło mi dwa dni, a kupno zajmie pewnie z dwa miesiące :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Teść sprzedał swoje SX4 w kilka godzin od wystawienia ogłoszenia, to dopiero jest tempo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...