Aurora001 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Ssangyong nie ma czegos takiego poza rextonem? - tylko to kobyla i odpada Edytowane 23 Lutego 2017 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 Skoro tak bardzo upierasz się przy awd(?) to coś pokroju rav4/crv/sx4/yeti/duster. Typowe 4x4 raczej nie będzie mieć sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 Miało nie wyglądać jak terenówka. Będzie z tym cholerny kłopot, teraz nawet nieterenówki próbują wyglądać jak terenówki. Nie wiem, Sedici/SX4? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 Suzuki Swift 4x4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 dzięki za tego swifta, coś w ten deseń, poprzeglądam oferty. Jeździłeś nim może? sedici/sx4 też b.dobre auto, ale tu terios jest lepszy w praktycznie każdej kategorii (np.więcej miejsca w środku mimo mniejszych wymiarów, lepiej rozwiązany napęd itd.)Jedno i drugie wstępnie odrzuciłem jako za duże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Wersja veloce, szkoda, bo piękna bestia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Eeeetam- na Allegro były już zderzaki zanim była oficjalna premiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Z drugiej strony błotnik dostał i chyba zawias. Ktoś miał pecha. A z dobrych wiadomości, to fiacik przeszedł przegląd bez jakichś większych problemów, a dość dokładnie go sprawdzali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 Bratu ostatnio jakiś wiewiór wygryzł sobie pod maską niezłe gniazdo: Też tak mieliście? Co na takie gryzonie jest najlepsze? Podobno kostka od wc daje radę. Tutaj inny kierowca wku... wnerwiony podobnym wydarzeniem [+18] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 W poniedziałek w Lubinie spotkałem nową beemkę naszej policji - http://dlu24.pl/2017/02/policyjen-bmw-jezdzi-lubinie/ Na szczęście mieli już klienta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 W poniedziałek w Lubinie spotkałem nową beemkę naszej policji - http://dlu24.pl/2017/02/policyjen-bmw-jezdzi-lubinie/ Na szczęście mieli już klienta ;) 2.0 r4 w multiturbo - przebije alfy 159 w jeździe na lawecie ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Jakie multiturbo? Ja wiem, że nazewnictwo w BMW jest strasznie mylące, ale to jest standardowy 2 litrowy R4 z jedną turbosprężarką i bezpośrednim wtryskiem. To nie silnik na gnojówkę, żeby musiał mieć 2 albo 3 turbo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Oh panowie. Zaliczylem 2 fuksy 1 dnia. Jazda na Teneryfie w porownaniu do Gran Canarii to pieklo. - lewy pas na autostradzie zajumany non stop- BLOKOWANIE LEWEGO PASA zeby zjechac na skrajny prawy przy zjezdzie... o kur***- jazda 50km/h na 90 i ni cholery wyprzedzic przez 45km... zeby to jeszcze byly pojedyncze przypadki. 1. Pierwsze to przestrzelilem STOPa (linie nieczytelne, starte, znak schowany) w waskich uliczkach na TNF, katem oka w bocznej tylniej szybie zobaczylem szary zderzak na cm i zrobilem odbitke. Uff... Koles jak i jak zatrzymalismy sie tylko po sprawie i chwila odsapniecia.2. Druga - Wjazd na autostrade, ladny pas rozpedowy, spory ruch i samochody ktore sie wlaczaja przede mna na 4 pasmowej autostradzie (3pasy + zjazdowy/rozpedowy, limit 120km/h). Jonas pewnie zna droge, polnocna autostrada w kierunku zachodnim :PWbijam za kolejnymi autami na prawy pas, gaz i lecim na srodkowy za innymi autami i patrze w lusterko czy na lewym czegos nie ma... Nie ma, patrze do przodu, majac juz setke, a 20m przede mna STOI opel corsa ktore chce wbic na zjazdowy... Manewr losia w prawo odwalony perfekcyjnie. Szkoda ze kamera wylaczona :F Takiego slow motion nie mialem jeszcze nigdy, auto bez ESP, duzy laczek i zdziwilem sie tylko ze nie mialem problemow tego utrzymac - spory rozstaw osi chyba robi swoje. Edytowane 16 Marca 2017 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Jakie multiturbo? Ja wiem, że nazewnictwo w BMW jest strasznie mylące, ale to jest standardowy 2 litrowy R4 z jedną turbosprężarką i bezpośrednim wtryskiem. To nie silnik na gnojówkę, żeby musiał mieć 2 albo 3 turbo ;) Dokładnie to jest jedna dmuchawa z twinscrollem- czyli- masz rację. ;] Tylko czy w tym silniku wyeliminowali problemy z napędem bodaj pompy oleju? :P Aurora- dlatego ja odpuściłem najem auta, leżałem wentylem do góry i pozwalałem się być wożony- najczęściej w stanie wskazującym bo na trzeźwo to ciężko się nie bać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 duzo straciles :SD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Mi tam się jeździło dobrze, a gdybym jeszcze dysponował normalnym samochodem dla białego człowieka, nie ociężałą germańską krową bez żadnych zalet, to byłoby całkiem dobrze. Nie było gorzej niż w takim dajmy na to Poznaniu czy Warszawie, wystarczyło zachować minimum uwagi i orientacji przestrzennej. Po Maroku już bym się musiał dobrze zastanowić albo chociaż walnąć setkę wódki, zanim bym się odważył prowadzić tam samochód. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Ktoś już z was płacił w tym roku za ubezpieczenie? Ile wam OC poszło do góry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Mnie nic, ale rocznik spadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Nie pytaj, stwierdzilem ze nie place w ogole ;P od 3 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Ktoś już z was płacił w tym roku za ubezpieczenie? Ile wam OC poszło do góry? Mi poszło za OC +50%. Myślałem, ze ich pojebało ale wbiłem na rankomat i stwierdziłem, ze i tak przysłali niezła ofertę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 No u mnie ponad 44%. Efekt 500+ psia mać. z 898 zł na 1299 samo OC. Rok temu za 1538 miałem dobre AC, NNW I Assistance Prestiż za 1598 zł . Teraz 2042 zł. Liberty u mnie najtaniej. Z Link 4 jakiś typ dzwonił przed chwilą z OC za ponad 1700 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 A co ma ubezpieczenie płacone prywatnym firmą do 500+? To widać nie mam źle bo mi przysłali tylko 7 stówek za Brere z 2.4JTDm 200KM :D 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Bo wiedzą, że nie pali ci pińć, to nie będą dobijać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Niektórym na alfiarzach.oergie tyle pali ale ja podobno źle trzymam i przez to mi pali 7,5-8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 No u mnie ponad 44%. Efekt 500+ psia mać. z 898 zł na 1299 samo OC. Rok temu za 1538 miałem dobre AC, NNW I Assistance Prestiż za 1598 zł . Teraz 2042 zł. Liberty u mnie najtaniej. Z Link 4 jakiś typ dzwonił przed chwilą z OC za ponad 1700 zł. A co ma 500+ do ubezpieczenia twojego auta? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 TU zwietrzyły, że jest dodatkowy pieniądz w narodzie to można jebnąć podwyżkę z tyłka. I żeby było jasne ja akurat nie jestem beneficjentem tego programu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 TU zwietrzyły, że jest dodatkowy pieniądz w narodzie to można jebnąć podwyżkę z tyłka. Zwietrzyły, że można zyskać podwójnie, raz - że zwiększy się zysk, dwa - lemingi uwierzą, że to wina 500+, więc dojebie się tym sposobem PiSowi. I żeby było jasne ja akurat nie jestem beneficjentem tego programu. Wstydź się. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) TU zwietrzyły, że jest dodatkowy pieniądz w narodzie to można jebnąć podwyżkę z tyłka. I żeby było jasne ja akurat nie jestem beneficjentem tego programu. Powodem wzrostu cen ubezpieczeń, był nakaz KNF na urealnienie cen. Takim dziwnym przypadkiem, całkowitym przypadeczkiem im się przypomniało o urealnieniu cen zaraz przed przegranymi przez nich wyborami, kiedy już wiedzieli, że nie mają szans na wygraną i trzeba było zostawić jak najwięcej zbuków, które zaczną śmierdzieć później. Edytowane 24 Marca 2017 przez DziubekR1 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 za fiata coupe jakieś 100 - 130 zł więcej, nie pamiętam dokładnie ile było wcześniej. Teraz wyszło mi 540 zł bez kilku zł. OC + NNW w link4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Byłem dzisiaj u kumpla montować zawias. Zgadnijcie jakie auto i z jakim przebiegiem opuszczało warsztat. Jako podpowiedz dodaje fotkę starych czesci (robione kalkulatorem z usmarowanym obiektywem): 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...