KAX_ Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Poczekasz długooo ale chyba na uzbieranie odpowiedniej ilości gotówki bo Tesla S P100d ma 500 kilometrów zasięgu :lol: Edytowane 31 Lipca 2017 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Pytanie co będzie szybciej: ceny elektryków zejdą do akceptowalnego poziomu czy uzbieranie na teslę s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Tak czy inaczej trzeba poczekać aż będzie infrastruktura w Polsce. W przeciwnym razie Tesla nadaje się do jeżdżenia w obrębie zamieszkania. Poza tym taki samochód to trochę jak nowe smartfony, codziennie trzeba podłączyć do prądu żeby naładować baterię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Hejtujecie bo Was nie stać ;] 15h ładowania ze zwykłego gniazdka przy zasięgu 500km to całkiem niezły wynik, ze specjalnej domowej ładowarki koło 6h. Chyba, ze ktoś chce kupić białą biznesową tesle bo jest przedstawicielem handlowym i faktycznie łupie ponad 500km dziennie wtedy może być problem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 No to wybierz się teraz nad morze taką Teslą. Nie ma po drodze żadnego superchargera, więc robisz postój na trasie na 3 godziny i z powrotem to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Ludzie których stać na teslę nie jadą samochodem na wakacje. Czekam na coś bardziej przystępnego cenowo w segmencie c lub d. Do tego jeszcze przydomowa elektrownia wiatrowa i nic więcej mi nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Tesla 3 juz wchodzi na rynek skladaj zamowienie :D No to wybierz się teraz nad morze taką Teslą. Nie ma po drodze żadnego superchargera, więc robisz postój na trasie na 3 godziny i z powrotem to samo.Chyba jak się mieszka na krańcu polski B. Ja mam 300 nad morze i 300 w góry wiec spokojnie bym mógł się wybrać. Edytowane 31 Lipca 2017 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 44 tys dolarów za model ze zwiększonym zasięgiem. Ciekawe ile w złotówkach po doliczeniu podatków. Chyba jednak jeszcze poczekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Rozumiem do czasu, aż mirki handlarze zaczną ciągnąc te auta z reichu od emerytowanych lekarzy co tylko do kościoła jeździli i ładowali je raz w roku za okazyjne 30K zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Dlatego ja szedłbym póki co w hybrydkę. Bo Polska nadal jest daleko za czołówką Europy jeśli chodzi o stacje Tesli... OOo już są całe 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Na takie "perełki" przyjdzie pewnie poczekać ze 3-4 lata. Do tego czasu trzeba będzie się bujać klekotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Poczekasz długooo ale chyba na uzbieranie odpowiedniej ilości gotówki bo Tesla S P100d ma 500 kilometrów zasięgu :lol: Tesla model 3 Long Range ... 500km i cena na poziomi 44 000$+ opłaty i .. czekanie. Jak się chce to miast zbiornika LPG można wrzucić dodatkowy pakiet zajączków extra power. Za 5 lat może na jakąś używkę zarobię. :P Edytowane 31 Lipca 2017 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Na używkę od mirasa świeżo po wymianie ori aku na nasze rodzime z centry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Szczerze powiedziawszy to mając 100kzł można wyebać paliwo i zmienić na elektryka, każdy samochód, ale to ciiii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Chyba za długo się zadawałeś z kolegą od swapa Felicji na VR6. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Akurat za 100k bez problemu, tylko nie wiem jak z homologacją, OC i tak dalej. Wszystkie graty są do kupienia w lepszej hurtowni elektrycznej (silnik, falownik i akumulatory), proste jak kopulacja. Jeszcze może zostanie coś na choinkę o zapachu kokosowym. No to wybierz się teraz nad morze taką Teslą. Nie ma po drodze żadnego superchargera, więc robisz postój na trasie na 3 godziny i z powrotem to samo.Ja się wyprowadziłem nad morze zamiast kombinować jak jakiś biedak z dojazdami, ale ja ze wsi jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 To weź i teraz pojedz do Zakopanego taką Teslą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 A co ja jestem, słoik z Warsiawy albo Nowy Ruski, żeby do Zakopanego jechać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Tak myślałem, że do ruskiego kurortu nie chcesz jechać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Mogę za to do Kaliningradu bez wizy, zawsze coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Właśnie czyściłem sobie wnętrze auta, ściereczkami jednorazowymi, by się wszystko świeciło jak psu jaja i ... mam całe ręce pocięte (na plastikowych elementach). To germańskie nasienie nawet nie potrafi porządnie wykończyć odlewów tworzywa półek na dole, czy z tyłu lusterka na podszybiu (a z narodami tak mendom dobrze szło). :blurp: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Mogę za to do Kaliningradu bez wizy, zawsze coś. Przywrócili MRG czy masz rosyjski paszport? :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Karwa blisko 300zł wzrosło mi oc + nnw + ass. Mimo zniżek człowiek płaci jak kiedyś, gdy zaczynał jazdę z tymi złodziejami. Za rok trzeba będzie zmienić ubezpieczyciela i nakłamać w polisie. Może za wdowca dają jakieś rabaty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Za wdowca? Chyba słaby pomysł. U mnie stawka idzie w dół jak żonę dopiszę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Przywrócili MRG czy masz rosyjski paszport? :twisted2:Może ma białoruski, izraelski albo kazachstański, skąd wiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) ...wyczuwam agnata wschodnich służb pseudonim "JANUSZ" Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Co znaczy "przywrócili"? Mo być, bo im te Iskandery na Olx wystawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Na odcinku 500 m. Jakiś kolo w Mercedesie zdążył mi dwa razy prawie się wbić w bok zmieniając pas ruchu bez kierunkowskazu. Nowe odkrycie na drogach to kierowcy Peugeot. Obejrzyjcie sobie Top Gear Peugeot drivers. No w ciągu miesiąca dwa razy jakiś Peugeot nie umiał się zmieścić na swoim pasie w zakręcie przy przepisowej prędkości. No i bonus https://pasteboard.co/GDPs7pH.jpg Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Co znaczy "przywrócili"? Mo być, bo im te Iskandery na Olx wystawię. Niedawno minęła pierwsza rocznica zawieszenia MRG ze względów bezpieczeństwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) . Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...