Kilokush Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 https://youtu.be/rtu5X2xDOyw. Ta niemiecka jakość hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Tutaj też pokazana "niemiecka przewaga dzięki technice" od 18 minuty: https://player.pl/programy-online/automaniak-odcinki,139/odcinek-2,S18E02,71660.html Niestety kilo reklam trza obejrzeć na początku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 X1 i Q2? Proszę was... przecież A4/3-er to najniższa sensowna półka a dopiero od A6/5-er można oczekiwać jako takiej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No ale wozy za grubo ponad 100 kilo zł i tandeta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Przecież to niemieckie, czego oczekujesz? Trzeba zapłacić więcej niż u konkurencji, żeby dostać mniej i gorsze niż u konkurencji. Logiczne jak prowadzenie wojny z Rosją w zimie. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ekhm. Ostatnio miałem przyjemność jeździć Mazdą cx-3, 2.0 150. Automat do bani bo nie wie co ma ze sobą robić przy jeździe na trasie, w mieście jest cool. Komfort i jakość wykonania? W porównaniu do lancera którego miałem- gigantycznie na korzyść mazdy, czuć wiatr czasu... A te trzeszczące piano-black to standard wszędzie- rysuje się od samego patrzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 O właśnie - piano black, czyli czarna plexi :lol: W dwuletniej C klasie nie było miejsca bez rys. Jeździł ktoś samochodem z 8-biegową skrzynią ZF? Wszyscy dziennikarze się rozpływają nad tą skrzynią a mnie ciekawi czy widać różnicę w porównaniu do dwusprzęgłowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Różnica jest taka, że nie szarpie w mieście i komplet sprzęgieł wystarcza na zajebiscie długo- bo to przeca hydrokinetyk więc nie ma kompletu sprzęgieł tylko "torque converter". Do miasta skrzynia idealna, chociaż powolutku idąc w kierunku automatu z pierdylionem przełożeń producenci robią tył w zwrot w kierunku wyjących CVT- tu można zaprogramować i dwadzieścia przelozen.:p Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez KWS89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Kwestia żywotności przemawia właśnie na korzyść ZF. Nie wiem tylko jak z szybkością redukcji, 7G-Tronic w Mercu działa dobrze w Sport+, ale w normalnym trybie było pole do poprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Widzieli? Taki plaskacz dla Chirona i całego koncernu VW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Widzieli, straszny muł, aż 4 sekundy do 100 Edytowane 6 Października 2017 przez Twój Pan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Jeśli dobrze widzę, to gość jedzie na automacie (nie dotyka łopatek przy przyśpieszaniu). To dobrze świadczy o współczesnych przekładniach automatycznych. Edytowane 6 Października 2017 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Taka Tesla w Tedeiku, robi z nim pewnie co chce: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Tylko problem co robić z ropą którą produkuje. Ciągniki wszystkiego nie wyjeżdżą, a żniwa raz w roku. Jak rzyć?!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Żenić ropę plebsowi, to jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Ale wtłaczać ją z powrotem do czeluści ziemskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 Widzieli, straszny muł, aż 4 sekundy do 100Hehe no. I takie liniowe przyspieszenie 8s. 200 i 10s. 250 :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 To co, wszyscy już na wielosezonach jeżdżą że nikt nie pyta czy już zakładać zimówki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Przy 19 stopniach na plusie i pełnym słońcu zimówki? Chyba na głowę se mam założyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Przy 19 stopniach na plusie i pełnym słońcu zimówki? Chyba na głowę se mam założyć. Nie wiedziałem że razem z Masellem podróżujesz po ciepłych krajach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 W Olsztynie w tej chwili 23 st ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Ha, kupiłem tydzień temu oponeo cóś takiego: Goodyear Vector 4Seasons G2 https://www.oponeo.pl/dane-opony/goodyear-vector-4seasons-g2-215-55-r17-94-v-ao#153030896więc mam już z głowy martwienie się o sezony :> Ale mogłem się wstrzymać, bo potaniały przez ten czas. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Też mam wielozezony ( Vredestein Quatrac 3 ), więc czy jutro będzie +20 czy -20 to jeden kit :) Zgodnie z testami, zachowują się w lecie jak przeciętne letnie, a w zimie jak przeciętne zimowe. Edytowane 16 Października 2017 przez Kyle 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 A do quattro trzeba w ogóle zakładać zimówki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Jak w tedeiku to nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) W zeszłym roku kupowałem do Brery nowe zimówki i w tym roku powtórka z rozrywki bo do Brery minimalne jakie wchodziły to 17", a do RSa minimum to 18" cali wiec zimówki po Brerze musiałem ożenić na olxach. BTW zawsze myślałem, że spalanie podawane przez kompa to bujda, a w reno. pokazuje niemal z aptekarską dokładnością. Spalone wg kompa 50,5 litra wlane pod dystrybutorem 50,1 litra :D Brera też potrafiła się kopnąć o 0,4 litra ale na każde 100km :D Edytowane 16 Października 2017 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Nie wiedziałem że razem z Masellem podróżujesz po ciepłych krajach.Jakich tam krajach, we wsi siedzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2017 W zeszłym roku kupowałem do Brery nowe zimówki i w tym roku powtórka z rozrywki bo do Brery minimalne jakie wchodziły to 17", a do RSa minimum to 18" cali wiec zimówki po Brerze musiałem ożenić na olxach. BTW zawsze myślałem, że spalanie podawane przez kompa to bujda, a w reno. pokazuje niemal z aptekarską dokładnością. Spalone wg kompa 50,5 litra wlane pod dystrybutorem 50,1 litra :D Brera też potrafiła się kopnąć o 0,4 litra ale na każde 100km :D W astrze też to co na komputerku i to co pod dystrybutorem jest w miarę podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 A jaki procent drogi to miasto w tych wynikach spalania? Ostatnio przy 444km przebiegu - 100% miasta, komputerek pokazał 7.1. Jednak po zatankowaniu wyszło 7.8! Co prawda leję pod korek na maksa ile mi się uda wcisnąć i czasem różnie to wychodzi, więc chyba stąd taka różnica. Może wcześniej wlałem nieco mniej. Wcześniej najczęściej jest 0.4-0.5 różnicy. Su vitara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 BTW zawsze myślałem, że spalanie podawane przez kompa to bujda, a w reno. pokazuje niemal z aptekarską dokładnością. Spalone wg kompa 50,5 litra wlane pod dystrybutorem 50,1 litra :D Brera też potrafiła się kopnąć o 0,4 litra ale na każde 100km :D W tych Megankach "to zależy" z tego co czytałem, Ty masz chyba ph2 i tam jest dobrze skalibrowany ten licznik. U mnie w ph3 1.2TCE komputer zaniża jakiś 0,75L/100km (a przynajmniej na tym silniku co tam był, zobaczymy co się stanie jak wreszcie odzyskam swoje auto z fabrycznie nowym motorem, może wtedy będzie się zgadzało :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...