jonas Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2018 14 godzin temu, Klaus napisał: To jakiś starszy pan z Trójki był, o rurki bym nie posądzał ale kto wie. Twierdził, że podniósł na max a koło dalej podłoża dotykało. No to nie wiem, może jakiś profesor albo inna niedojda życiowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2018 2 godziny temu, Kilokush napisał: Tylko dziwi czemu nie Kia Singer albo SuperB lub BMW. Ewentualnie Lexus ma teraz ładnego sedana. A mnie w ogóle to nie dziwi. Ludzie kupujący pasata znajdą nawet wymówkę w postaci chujowch nakrętek wentyli w innych autach aby uzasadnić swój jedyny właściwy wybór. 3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2018 Das Schwindel - przewaga dzięki oszustwu. No ale do szybkiej odsprzedaży za trzy lata będzie idealny, polecam, Piotr Fronczewski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2018 Mój kumpel w takiej sytuacji wziął Superba, nie wiem jak co i za ile, ale wersja lk z 280 kucami. Odpycha się całkiem nieźle, nie jest to co prawda m5, ale ujdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 W dniu 13.01.2018 o 09:52, B@nita napisał: Ameryki nie odkryłeś, ja jeszcze nie spotkałem normalnego :) No czesc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 17 godzin temu, _Paulo_ napisał: No czesc ;) No i? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Nie lubie takiego generalizowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Bo jesteś tępym dresem i burakiem z BMW, proste. Też byłem, ale BMW sprzedałem i nadal jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ludzie w tym kraju kupujący auto do 5 tyś zasługują na komisy. I kupujący. Koniecznie chciał sprawdzić czy auto zgaśnie jak odkreci korek oleju. WTF? Pojechaliśmy do diagnostyka sprawdzić auto. Nie działa regulacja jednego reflektora i niedokrecona jest osłona ogniowa przed tłumikiem. Poza tym wszystko sprawne. Wydał 50 zł i i tak nie wziął. II kupujący. Przyszli w 3. Szwagier zaciągnął ręczny i sprawdzał czy auto łatwo zdlawic ruszając na ręcznym. Co Ci kurde ludzie mają we łbach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) 13 godzin temu, _Paulo_ napisał: Nie lubie takiego generalizowania Zmień auto ;) Sąsiedzi odetchną z ulgą. Edytowane 18 Stycznia 2018 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, B@nita napisał: Zmień auto ;) Sąsiedzi odetchną z ulgą. Juz lece ;) Akurat sasiedzi nie gadaja ze mna glupio ani nie udaja dziwakow, ze ktos ma bmke. Widac wlasnie ze wsrod wielu ludzi ciemnogrod panuje ;) Edytowane 18 Stycznia 2018 przez _Paulo_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) 43 minuty temu, _Paulo_ napisał: Juz lece ;) Akurat sasiedzi nie gadaja ze mna glupio ani nie udaja dziwakow, ze ktos ma bmke. Widac wlasnie ze wsrod wielu ludzi ciemnogrod panuje ;) Ty tak na poważnie? Aż dwa razy sprawdziłem nick czy się czasem od Uli... nie zaczyna :D Ale dobra, żeby więcej nie jachac po bemkach teraz czas na januszowóz. Ostatnio kilka dni trochę mocniej popadało śniegu i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że licznik spalania w RS jest tez wyskalowany poniżej 10 co wcześniej przyjmowałem jako wartość początkową. Wystarczyło jechać troszkę wolniej... Edytowane 18 Stycznia 2018 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Nie ma pińciu, nie liczy się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Same błędy to te spalanie pewnie też błędnie podane ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 52 minuty temu, _Paulo_ napisał: Juz lece ;) Akurat sasiedzi nie gadaja ze mna glupio ani nie udaja dziwakow, ze ktos ma bmke. Widac wlasnie ze wsrod wielu ludzi ciemnogrod panuje ;) Bojom sie...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 18 godzin temu, Kilokush napisał: Ludzie w tym kraju kupujący auto do 5 tyś zasługują na komisy. I kupujący. Koniecznie chciał sprawdzić czy auto zgaśnie jak odkreci korek oleju. WTF? Pojechaliśmy do diagnostyka sprawdzić auto. Nie działa regulacja jednego reflektora i niedokrecona jest osłona ogniowa przed tłumikiem. Poza tym wszystko sprawne. Wydał 50 zł i i tak nie wziął. II kupujący. Przyszli w 3. Szwagier zaciągnął ręczny i sprawdzał czy auto łatwo zdlawic ruszając na ręcznym. Co Ci kurde ludzie mają we łbach? A latali dookoła z miernikiem lakieru? Za 5 tysięcy PLN szukałbym czegoś, co przejdzie przegląd bez wydawania kolejnych 5 tysięcy, ma porządek w papierach i z grubsza trzyma się w jednym kawałku. No ale ja ze wsi jestem. A propos wsi - większa wieś oznacza wincyj wszystkiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Akurat ruszanie na ręcznym to dobry pomysł na sprawdzenie ... Ale czego to się domyślajcie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 No wiadomka teraz śnieg to się sprawdza czy będzie można poupalać na ręcznym pod lidlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 No ja na elektrycznym to nie popale na śniegu pod biedronom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2018 W dniu 18.01.2018 o 18:29, jonas napisał: A latali dookoła z miernikiem lakieru? Za 5 tysięcy PLN szukałbym czegoś, co przejdzie przegląd bez wydawania kolejnych 5 tysięcy, ma porządek w papierach i z grubsza trzyma się w jednym kawałku. No ale ja ze wsi jestem. Paaaniee, sprzedawałem 12 letnią Corsę za takie pieniądze, gość przyjechał, obejrzał, stwierdził, że fajne auto ale nie weźmie bo były malowane elementy ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) 49 minut temu, Zeniu napisał: Paaaniee, sprzedawałem 12 letnią Corsę za takie pieniądze, gość przyjechał, obejrzał, stwierdził, że fajne auto ale nie weźmie bo były malowane elementy ;o Nie no masakra. Ludzie naprawdę myślą że można znaleźć 10 letnie auto które w życiu nie było draśnięte. No to nic tylko pójść do komisu i kupić bajkę o Niemieckim lekarzu, który tylko 8 000 km rocznie robił. Sam się zastanawiam czy by nie włożyć 1500 w blacharza i nie czekać na kogoś kto szuka perełki. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2018 to może dla kontrastu powiem, że parę dni później przyjechał gość kupić to dla syna, obleciał dookoła, zobaczył, że silnik suchy, przejechał 400 metrów i wypłacił kasę, różnie to bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Fun fun fun :D 150 km w R8 to jednak fajna odskocznia od rzeczywistości. Zwłaszcza ze zmienionym wydechem brzmi niesamowicie. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Imperator Kret Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 Uprzedzę jonasa i napisze, ze sportowa skoda to nadal skoda. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 38 minut temu, Imperator Kret napisał: 150 km w R8 Myślałem, że to ma trochę więcej mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metzz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ten RS w tle już czeka na wymianę silnika czy świeżo po wymianie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 RS chyba jeszcze przed wymianą, bo dopiero niedawno pojawił się w ofercie ;) W sumie zamiast na wymianę oleju jedzie się na wymianę silnika :D Nie ma to jak poranna pobudka przy użyciu V8 :D Teraz tylko pozostaje kwestia odpowiednich wyborów życiowych, żeby mnie kiedyś było stać na coś pokroju R8. Od czasu dzieciństwa nie odczuwałem takiej czystej frajdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Przecież to jest niepraktyczne i nie da sie tym jeździć na codzien. Passat jest wygodniejszy, praktyczniejszy i o wiele ładniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 5 godzin temu, Imperator Kret napisał: RS chyba jeszcze przed wymianą, bo dopiero niedawno pojawił się w ofercie ;) W sumie zamiast na wymianę oleju jedzie się na wymianę silnika :D Nie ma to jak poranna pobudka przy użyciu V8 :D Teraz tylko pozostaje kwestia odpowiednich wyborów życiowych, żeby mnie kiedyś było stać na coś pokroju R8. Od czasu dzieciństwa nie odczuwałem takiej czystej frajdy. Kiedy jakiś leasing zrobimy, a nie się rozbijasz niemieckimi limuzynani? Jakieś maszyny do produkcji coś? Nie no nie mów, że od dzieciństwa nie miałeś takiej frajdy. Musisz zacząć jeździć na snowboard albo kite surfing. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Albo na narty i to w czymś co nie jest passatem, będzie podwójna przyjemność :D Teraz mała anegdotka. Jadę sobie tak zapakowany, nie ujechałem 30km, a tu za mną czarny opel mruga niebieskimi światełkami. Zatrzymujemy się, wysiada miły Pan i namówił mnie w 3 minuty do czegoś do czego nie mogłem się zebrać przez 3 miesiące od momentu zakupu auta, a mianowicie odklejenie foli z przednich bocznych szyb :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...