MaciekCi Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 czy iść na pieszo. O ja pier... "iść na pieszo"? Serio? Kto Cię uczył języka polskiego? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 Ten sam koleś, który tak go nauczył matematyki, że zamiast Mustangiem jeździ Corsą. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) /Zawal serca. Wyszlo 6k cebulionow wiecej niz mialem w planach.A chyba biznes zrobilem lepszy i tak, niz pakowac wiecej w moja JUZ ex. [; Edytowane 6 Września 2015 przez Aurora001 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 /Zawal serca. Wyszlo 6k cebulionow wiecej niz mialem w planach. A chyba biznes zrobilem lepszy i tak niz pakowac wiecej w moja JUZ ex. [; Co to są cebuliony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 miliony cebul 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Glowne/ostatnie prace:Podświetlenie zegarów + wnętrze - elektrykyka - W TRAKCIE/ZROBIONE- Podświetlenie tablicy rejestracyjnej tył L/P - BRAK CZĘŚCI KLAPA PORDZEWIAŁA - ZROBIONE- Mod na AERO HOT - ZROBIONE- świece x4 - ZROBIONE- ABS - ZROBIONE- hamulce - ZROBIONE- Ciśnienie sprężania: - ZROBIONE- Polerka - W TRAKCIERegeneracja alternatoraRegeneracja rozrusznikaPompa wodyChłodnica wodyRegeneracja turbosprężarki kpl.Regeneracja bloku, wału, tłoków, mycie itd.Regeneracja głowicy kpl. + uszczelniacze kpl.Rozrząd kpl.Termostat układu chłodzenia Wysprzęglik z łożyskiem kpl.Sprzęgło kpl.Koło zamachowe AERO - pod + transportIntercooler, rury, kominek APC + inne kpl.Panewki korbowodowe kpl. STDPanewki główne STD kpl.Panewki oporowe kpl. STDŚruby głowicy kpl. 0,00 1 szt ELUszczelka głowicy kpl.Uszczelka kolektora ssącego Uszczelka kolektora wydechowegoUszczelka turbo - kolektorUszczelniacze półosi L/PUszczelniacz wybierakaOring dyferencjałuOringi silnikaBrok uszczelniający w pokrywie zaworówRegeneracja maglownicy kpl.Rolka napinaczaAmortyzator przód L/PPasek wieloklinowyRegeneracja wtryskiwaczy benzynowych kpl.Przewody podciśnienia kpl.Przewody wodne układu chłodzeniaPompa paliwa - wkładOlej półsyntetyczny Helix 10W40 4LModyfikator do silnikaPlyn chłodniczy czerwonySerwis klimatyzacjiPrzewody hamulcowe elastyczne przód + tył L/PPrzewody miedziane kpl. + baryłki - sztywne kpl.Tuleja wahacza przód kiełbaska L/PTuleja wahacz tył L/PSworzeń wahacza przód L/PŁączniki przód L/PGumy stabilizatora przód + tyłPoduszki silnika górnaŚwiece platynowo irydoweTuleje drążka stabilizatra zew.Tuleje belki tył L/PKońcówka drążka kierowniczego przód L/PDrążki kierownicze przód L/PManszeta wew. przegubuŁożysko półosi przód prawyŁożysko z piastą koła przód L/PReparaturki zacisków hamulcowych przód + tył + tłoczkiLinka hamulca ręcznego tył L/PŚrodki do zabezpiczenia podwozia, fluidol, baranek, fertanFiltr olejuFiltr powietrzaFiltr kabiny z węglemFiltr paliwaCzęści do wersji HOT kpl.Modyfikacja sterownik do wersji HOTPrzetoczenie tarcz hamulcowych przód + tył L/PSprężynki zacisków hamulcowych tył L/PMalowanie proszkowe, zacisków, osłon, belki, zawieszenia itp. kpl.Piaskowanie kpl. elementów podwoziaWieszak tłumika kpl.Tłumik końcowyCynkowanie śrub kpl.Śruby zawieszenia kpl.Plyn wspomaganiaPłyn hamulcowy SL6Olej w skrzyni biegówZbieżność pojazduŻarówki oświetlenia zegarów kpl.Czujniki ABS tył L/PPompa ABS kpl.Korek miski olejowej kpl. + uszczelka Robocizna wyszla w sumie 25% calosci. Praktycznie 8 miesiecy pracy na spokojnie. Oddane w listopadzie, zaczete ~luty, skonczone polowa wrzesnia. Pierwsze jazdy mam nadzieje ze za max pare dni, tylko kutwa nie bede ja to robil tylko zaufany kumpel Nie jedzie ktos ze mna ~5.10-20.10? Polska - Niemcy / austria / wlochy wenecja , florencja / lazurowe wybrzeze / barcelona / huelva - Arrecife? Samemu lipa jak ch***, a narzeczona wywalilem 4 tygodnie temu. [; Najlepsze ze normalnie dalo sie z nia dopiero porozmawiac pare dni temu, czego qfa nie wczesniej, bitch please?Kolor podoba sie? Ten z lewej.Moze w przyszlosci... Edytowane 6 Września 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Zajebisty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Dobra chłopaki, mój Lanosek ma belkę z tyłu do wymiany. Co proponujecie? Podobno z tego Saaba pasuje. Generalnie na alegrogo posucha. Znacie dobre lokację gdzie można takową nabyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) To jakaś moda ostatnio? Tydzień temu jak jechałem krajówkami 500km to też 3 razy musiałem hamować bo jakiś debil leciał na czołówkę. Raz musiałem wyhamować niemal do 0 km/h. Edytowane 7 Września 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 No co? Przecież ustąpił z pasa c'nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Gorzej, jakbyś zareagował tak jak on i poszedł tym samym pasem. Hahaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Pechozol byłby był :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=SIzkjRSaXWQ BMW uuu stan umysł uuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Chyba mnie się fiacik naprawił, bo temperatura oscyluje w okolicy 90 stopni, podskoczy ponad 90, odpala się wentylator i spada poniżej 90 i tak w kółko, nawet jak go przegoniłem po autostradzie po 150 km/h, miejscami 200 to się tak samo zachowywał. Mam nadzieję, że upały w mieście również nie będą mu już straszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Chyba mnie się fiacik naprawił, bo temperatura oscyluje w okolicy 90 stopni, podskoczy ponad 90, odpala się wentylator i spada poniżej 90 i tak w kółko, nawet jak go przegoniłem po autostradzie po 150 km/h, miejscami 200 to się tak samo zachowywał. Mam nadzieję, że upały w mieście również nie będą mu już straszne. Tydzień temu było po 30*C, teraz nagle jest 15*C. Taka to naprawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Wiesz, ostatnio jadąc trasą cisnąłem go mocno po obrotach, zamiast na 5 biegu jechałem na 3, czasem 2, więc też by coś wyszło pewnie. Tak czy inaczej, czekam na upały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Wiesz, ostatnio jadąc trasą cisnąłem go mocno po obrotach, zamiast na 5 biegu jechałem na 3, czasem 2, więc też by coś wyszło pewnie. Tak czy inaczej, czekam na upały :D To nic. Chłodnica ma nawiew i wraz z prędkością wzrasta jej wydajność. Z resztą przy szybkiej jeździe i tak nie usłyszysz wiatraka od chłodnicy. Praktycznie każdy samochód jakim jeździłem najgorzej znosił stanie w korku podczas upału. Jak stoisz w korku to też masz czas posłuchać sobie wiatraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Akurat u mnie wskaźnik temperatury jest dość precyzyjny i widać na nim skoki temperatury przy otwarciu termostatu. Nie wiem, może masz rację, że problem nie zniknął, jednak trzymam się tego, że odpowietrzenie pomogło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Akurat u mnie wskaźnik temperatury jest dość precyzyjny i widać na nim skoki temperatury przy otwarciu termostatu. Nie wiem, może masz rację, że problem nie zniknął, jednak trzymam się tego, że odpowietrzenie pomogło :D Też tak mogło być. W paru samochodach jakie miałem raz na parę lat trzeba było odpowietrzyć układ, czyli dać popracować na otwartym korku od chłodnicy. I wszystko wracało do normy ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 Też tak mogło być. W paru samochodach jakie miałem raz na parę lat trzeba było odpowietrzyć układ, czyli dać popracować na otwartym korku od chłodnicy. I wszystko wracało do normy ;) potwierdzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 Przykozaczył! https://www.youtube.com/watch?t=21&v=BlUL1hCWDsg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 No i takiego powinni na miejscu zaebać. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 No i takiego powinni na miejscu zaebać. Pewnie mu nawet prawka nie zabiorą albo okaże się, że to ktoś kto ma znajomych w PO lub prokuraturze i skończy się na mandacie... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 .... albo to xsiądz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Fajny filmik pokazujący różnicę 400 HP. Viper wolnossący silnik 632 KM na kołach, Supra pierwszy wyścig na ustawieniach około 600 KM na kołach a drugie ponad 1050 KM na kołach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Ale to nie deasle i na pewno palom więcej niż 5 na 100 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Te też palą 5 na 100...tylko 5 galonów a nie litrów ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Te też palą 5 na 100...tylko 5 galonów a nie litrów ;) Yebłem :D Ale fakt faktem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Nissan 350Z kopie dupę na światłach Dodgeowi Challengerowi http://www.liveleak.com/view?i=f61_1442243428 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Ktos ogarnia procedure wyrejestrowania auta w przypadku kiedy:- Wyjezdzam nim za granice, do EU - tylko ze innej strefy celno ekonomicznej nie podlegajacej przepisom ogolnym EU. - Rejestruje go za granica - Nie bede mogl go wyrejestrowac osobiscie w polsce (podobno mozna przez pelnomocnika)Cos musze zrobic przed wyjazdem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...