OLAF2310 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witajcie. Jak sami widzicie jestem tu nowy. Potrzebuje pomocy. Mam Asusa P5B Deluxe z aktualną wersją biosu , Klocka C2D 4300 1,8Ghz i pamięci OCZ EL DDR2 PC2-6400 / 800MHz 2x1024 CL 4-5-4-15 (nietypowe timingi) , Win Fast PX8800GTS 320MB. Wszystko było by OK gdyby nie błędy CRC - niemal że na każdym kroku, podczas instalacji z płyt lub z obrazów, podczas weryfikacji po przegraniu płyty DVD pokazuje błędy. Nawet jak już mi się uda zainstalować jakąś gierkę to i tak wysypuje się w trakcie gry, pokazując różnego typu błędy generalnie odnosząc się do pamięci Przypuszczam że chodzi o konfigurację pamięci w biosie. Zestaw nie jest podkręcony, procesor ustawiony na 1,325V. pamięć na 2,1V. Jeśli ktoś ma podobną lub taką samą konfigurację proszę o pomoc. Mile widziany opis konfiguracji zwykłej i po podkręceniu w biosie. Dziękuję za każdą, nawet najdrobniejszą podpowiedź. Pozdrawiam. PS w załączniku wykryte ustawienia w biosie przez MemSet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...