Roxas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Chciałbym zakupić tuner tv celem podpięcia pod kompa Play Station 2 (dobrze a nawet musi ten tuner mieć oczywiście możliwość nagrywania obrazu (i dźwięku) jakbym zapragnął zrobić filmik z jakiejś gierki) Jaki tuner polecilibyście na mój sprzęt (ale żeby był tani ;) i może być z allegro) i żeby oczywiście jakość obrazu była bardzo dobra jakbym np grał to żeby to np nie wyglądało gorzej niż na tv :P (no wiadomo fajnie jakbym mógł na nim nagrywać też programy z tv ;)). PS: Chodzi mi o tuner tv a nie duner dvb pod kompa do podłączenia telewizji satelitarnej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi1991 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Wszystko zależy od tego ile kasy chcesz na ten tuner przeznaczyć. Ja od siebie jak najbardziej polecam Winfasta TV2000 XP Expert, jestem z niego bardzo zadowolony, obraz w zasadzie niczym nie różni się od obrazu na TV. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Również polecam Winfast TV2000 XP Expert. Sam go posiadam, super jakość dźwięku i obrazu. Na allegro kosztuja stówke z groszami za nowe: KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Również polecam Winfast TV2000 XP Expert. Sam go posiadam, super jakość dźwięku i obrazu. Na allegro kosztuja stówke z groszami za nowe: KLIK zaraz lookne na ta strone tylko wydaje mi się że lepiej kupić coś używanego bo taniej a ja chce nabyć dobry tuner tv "w jak najtańszej cenie" ;) EDIT: Jakoś nie widze w tym tunerze możliwości podpięcia chinczy a potrzebuje w takowym tunerze też wejścia na chincze jest to możliwe ? Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Roxas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Karta posiada wejscie S-video, a w komplecie jest kabelek S-video <--> chinch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 jezeli bylbys zainteresowany u mnie lezy ta karta od roku uzywalem jej moze przez 3 tygodnie lacznie - zgralem wszystkie filmy z kamery i uzywalem gdy tv mi sie popsul napisz pm czy odezwij sie na gg - 3528222 napewno sie dogadamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Tez wlasnie rozgladam sie za tunerkiem TV dla dziewczyny... musi miec mozliwosc ogladania w akademiku TV na pelnym ekranie... zatem widze ze polecacie tego Tuner TV Winfast TV2000 XP Expert?? hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...