Lysyn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Chciałbym sobie porzadnie poukładac kable w obudowie. Kiedys na necie widzialem opsakę zaciskową przyklejaną do obudowy, ale nie pamietam namiarów. Moze ktos zna miejsce gdzie mozna to kupic. Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Chodzi Ci może o coś takiego? To są uchwyty do których mocuje się opaski kablowe no i są samoprzylepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Nie takie. Ja widziałem opaske w kształcie kółka z płaskiem spodem, który mozna było przykleic do obudowy. Jak dobrze pamietam byla dodawana do jakiegos zasilacza. Ale tez widzialem ja jako osobny element mozliwy do kupienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 może chodzi Ci o takie paseczki, które sie nazywają chyba zip? jego jeden koniec wkłada sie do dziurki na drugim końcu i przesuwa przez nią. Są chyba też wersje, które można przykręcić śróbką. Takie coś? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Talentu do rysowanie nie mam ale taki prosty schemacik. PS. Rysunek zmniejszyłem. Na tej prostokątnej czy kwadratowej powierzchni znajduje sie tasma samoprzylepna. Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Przejzyj tu i wszelkiej masci sklepy elektryczne. Bo jedynie co mi sie kojazy z Twojego rysunku to prosta opaska z uchwytem na srube... BTW rysunek nie mowie ze artystycznie beznadziejny ale znasz pojecie minimalizmu? 7/8 powiezchni do kosza :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 to kup to co Ci AndiX polecił... to są włąsnei takie plastiki z taśmą przylepną przez które przekłada się taśmy zaciskowe... różne wielkości i kolory widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 I znalazłem: http://www.4max.pl/grupa.asp?gg=131&page=5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 i 2 zlote za jedną sztukę :D interes miesiąca... ja dałem 12 złotych za 50 sztuk w opakowaniu w sklepie budowniczym... no ale te są bardziej pro i przeznaczone do tjuningu... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...