Denek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Najnowsza wiadomość z CDAction.pl http://www.cdaction.pl/?strona=newsy&newsid=3739 "Na szczęście news o tym, że nadchodzący DX10.1 nie będzie kompatybilny z najnowszymi kartami zgodnymi z DX10 okazał się nieprawdą. Sprawę wyjaśnił przedstawiciel Microsoftu: 'DX10.1 całkowicie wspiera sprzęt pod DX10. Nie usunęliśmy zgodności z obecnym sprzętem. (...) Jest to generalnie uaktualnienie do DX10, które rozszerza odrobinę funkcjonalność sprzętu'. Ufff..." ALLELUJA dla posiadaczy nowych kart obsługujących DX10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 JJJEEEEEEEEEEEEEST!!!! pięknie! czyli można bez obaw kupować Ati R600 lub GF 8! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Mnie mało szlag nie trafił, kiedy dwa tygodnie po zakupie kompa (byłem jeszcze w tym czasie za granicą) zobaczyłem newsa, że nowszy DX nie będzie kompatybilny. Czego mi jeszcze do szczęścia potrzebne? Informacja, że biblioteki DX10 będą dostępne dla Windows XP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Gdyby były, pod XP to bym się chyba popłakał ze szczęścia! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Gdyby były, pod XP to bym się chyba popłakał ze szczęścia! :D :DA ja bym sie upił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Od początku było wiadomo ze o to chodzi z tą 'niekompatybilnoscia". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Prosze o uwage. :blink: chcieli zobaczyc jak ludzie zareaguja i zrobic troche reklamy Dziekuje za uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Mam nadzieję, że za mój wątek nikt się nie wkurzy. Na innym forum już mi banem grozili - 4 wątki o DX10, nie wiedziałem gdzie napisać więc swój założyłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Denek, Tobie chwała za to ! :D Ale po niusie piotrjancy troszkę się zesmuciłem... bo dzień wcześniej zapłaciłem za 8800GTS 640mb ;D Tak jak ktoś wspomniał, gdyby wypuścili DX10 pod XP to byłaby naprawdę pełnia szczęścia. No chyba, że Service Pack 1 do Visty wszystkich mile zaskoczy i system będzie nadawał się do użytku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 IMO MS sam umozliwil przeciek poprzedniej informacji aby zbadać rynek i zobaczyć reakcje konsumentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Poprzednia informacja to po prostu ktos nie zrozumiał o co chodzi z niekompatybilnoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Co do XP i DX10, ktos wie co takiego nowego ma wniesc SP3 pod XP ? Same bzdety zwalniajace system czy cos przydatnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Coś przydatnego. Kilkaset aktualizacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Co do XP i DX10, ktos wie co takiego nowego ma wniesc SP3 pod XP ? Same bzdety zwalniajace system czy cos przydatnego? Tak sadzisz o sp2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Hmm... Czy Sp2 bylo przeznaczone dla rozrywki czy dla bezpieczenstwa? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Dla rozrywki. Dodali program 'ClickMe'. Zabawa polega na klikaniu róznych wyskakujących okienek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Oj tam, gadacie. Ikspek też tak 'debiutował' i nikomu do śmiechu nie było, sp1/sp2 (teraz sp3) i mi tam styka. Z Vistą będzie podobnie, do czasu aż każdy będzie miał odpowiedni sprzęt wyjdzie sp2 i przesiądziemy się :) No chyba, że dx10 pod xp... mm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 A wiesz że SP3 jest obecnie tylko dla beta testerów? :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No dobra, zagalopowałem się - sp3 ma być w połowie 2k8 tak? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ani przez minute na swojej stronce nie wspominałam o braku kompatybilnosci! Od początku mi sie nie zgadzało coś. Nawet gdzieś w komentarzach zaprzeczyłam, jakoby DX 10.1 miało być niekompatybilne z kartami GF8800 i HD2900. Ten kto czytał dokumentacje w PDF`ach odnosnie DX 10.1 napewno sądził podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...