marasmmm Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Mam problem z neostradą 512. Gdy próbuje się połączyć po ok. 10-15sekundach wyskakuje błąd 721 i aby się połączyć musze zrestartować kompa czasem nawet kilka razy lub wypiąć i wpiąć spowrotem kabel usb. Co może być tego przyczyną??? Dodam że instalowałem sterowniki w inny sposób niz standardowo dialup czy coś takiego. zmieniałem modem i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Też tak czasem mam, POMOCY! ale ogólnie jest ok robi sie tak tylko czasami mam ZXDSL 852 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasmmm Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ja też mam zxdsl852 i wymienili mi na taki sam bo powiedzieli że innych nie mają. I ja mam taki błąd za każdym razem czyki przy każdej próbie połączenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dzwoń na Party Line. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...