Mlynarz Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jak w temacie. Jak to sie w rzeczywistosci spisuje?Gdzie mozna kupic i ile kosztuje? Jak z wydajnoscią i hałasem generowanym przez wiatrak? Wygląda slicznie ale czy warto??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 poziom halasu i reszta danych (zalman) dystrybutorzy (u nich sie pytaj) w sumie to trudno cos wiecej powiedziec, zadzwon do discotechu i zapytaj kiedy beda mieli, dlaczego tak pozno i drogo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooger Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Rozmawiałem właśnie z Andrzejem Butrynem z Discotech-u. Dostawa przewidywana jest na przyszły tydzień. Towar podobno stoi juz na cle. Jak będziesz miał problem z zakupem możesz się ze mną skontaktować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Widziałem go 2 dni temu (w necie) i kurcze fajny ten coolerek ale wersja Cu powyżej 200zł spokojnie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 A toto bedzie pod Athlona ? Z tego co tam pisze to P4 i Athlon64 only :( Kształt wygląda obiecująco. Fan 92x92... no po prostu miodzio... martwi mnie tylko, że pewnie nie pod Athloniki XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooger Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Model 7000 dojechał do Discotechu. Cena jest dość wysoka, nie znam jej dokładnie teraz - na pewno powyżej 200pln brutto, może nawet dojść do 250. Jedno jest pewne - jest to najwydajniejszy z najcichszych coolerów dla P4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...