Skocz do zawartości
szlak18

Mój Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wyobraziłem sobie ogromnego konika polnego zamienionego na czołg. Uzbrojony będzie w 2 działa laserowe. Będzie ubrany w zbroję składająca się z nagolenników, pancernych butów i osłon ud

Niezla wyobraznia;] W zyciu bym nie skumal sie ze to opancerzony bojowy konik polny ;p

Btw nice work ale malowanie moglo by byc nieco lepsze (wykonanie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, gratuluję odwagi, że nie bałeś sie iść na całość, to lubię :D

Mimo wszystko obudowa sprawia wrażenie jakby była zrobiona z plasteliny (zwłaszcza nierówności an elementach, które powinny być raczej nieskazitelnie równe). Te metalowe wstawki trzeba by dopieścić albo zastosowac prawdziwe metalowe wstawki, było by połączenie metalu z materiałem pseudo-biologicznym. Dodatkowo, mogłeś powierzchnię konika polnego ozdobić jakąś fakturą, żeby nie była płaska tylko coś w stylu łuski, może np odbić w glinie siatkę rybacką... Popękane miejsca też bym zostawił, smyrnął to farbą tak, aby te zagłębienia były czarne lub brązowe, a wierzch czerwony czy zielony.

Efekt był by dużo ciekawszy niż nieudana płaska powierzchnia. Czasami jak technika nie pozwala uzyskać płaskiej powierzchni to lepiej celowo zrobić ją bardziej nierówną i powiedzieć że tak miało być :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi