Skocz do zawartości
ernieball

nie stac na EPOXA.... narazie

Rekomendowane odpowiedzi

Pamięć noname najlepiej Seitec bardzo ładnie chodzą nawet do 410mhz a na twinmosy szkoda kasy wydasz więcej a dużo w zamian nie dostaniesz jak chcesz podkręcać to opłaca się tylko corsair geil itp może te Kingstony hyperx ale nie miałem więc się nie wypowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie stac mnie narazie na 8Rda+ wiec co mam kupic pod A1700+ myslalem o MSI KT4V. Podpowiedzcie cos bo szukam i juz mi sie wszystko miesza aha no i pamiec 333 dokladac do kingstona czy noname ?  :?:

A ja bym na twoim miejscu poczekal dozbieral kase i kupil Epoxa.

Ewentualnie jesli Ci nie zalezy na IEEE 1394 i Sound Stormie to polecam Solteka SL 75FRN-L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak juz to wez tego solteka i pamieci twinMOS

BTW ja chyba czegos nierozumiem :D jak stac ciebie na kingstony i MSI KT4V to niestac cie chociazby na Solteka SL 75FRN-L i jakies inne pamieci ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak poczebujesz na już to Gigabyte GA 7VA - GA 7VAX - GA 7VAXP będzie idealne dla Ciebie :)

przeciez niektore z tych modeli nie maja zmiany mnoznika. to co ty polecasz wiesz ja sie podkreca tego athlona bez zmniejszenia mnoznika ?

co do plyty

Abit KD7-E

chyba bardzo dobra plytka (380zl) bez dzwieku i lanu itp zato kreci sie chyba bosko widzialem w necie gdzies rekordy po fsb 220 nawet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim kupisz tego Abita to sprawdz specyfikacje to"e" mi sie niepodoba ,moze ma poobcinane cos wiecej np,ilosc mosfetow.Ja bym na twoim miejscu jednak kupowal cos na nForce2 ,ten soltek nie jest zly a pozatym jest epox 8RDA bez plusa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Zanim kupisz tego Abita to sprawdz specyfikacje to"e" mi sie niepodoba ,moze ma poobcinane cos wiecej np,ilosc mosfetow.Ja bym na twoim miejscu jednak kupowal cos na nForce2 ,ten soltek nie jest zly a pozatym jest epox 8RDA bez plusa...

juz bylo napisane ,ze nie ma dzwieku i lanu

tania jest bo na kt333 ,a nie kt400 jak pelna KD7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięć noname najlepiej Seitec bardzo ładnie chodzą nawet do 410mhz a na twinmosy szkoda kasy wydasz więcej a dużo w zamian nie dostaniesz jak chcesz podkręcać to opłaca się tylko corsair geil itp może te Kingstony hyperx ale nie miałem więc się nie wypowiem.

Może nie fart ale kupiłem Seiteca i czym prędzej pobiegłem go wymienić (żałosne timingi) i ogólnie problem(może też wina płyty) teraz mam jakieś inne no name i chodzą bez problemu na najostrzejszych timingach.Miałem też grafę na tych pamięciach i nie kręciły się najlepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie bierz Kingstonów bo jak trafisz na takie jak moje to będzie wielka porażka :( Z chęcią bym je wymienił jush na jakieś TwinMOS-y które lepiej na pewno by się kręciły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...