scota Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Na dniach wyjeżdżam do Anglii na parę miesięcy. Planuję tam zakup laptopa. Jeszcze nic konkretnego nie wybrałem ale chyba skuszę się na jakiegoś Vaio. Myślicie że dużo taniej będzie jeśli poczekam 2-3 miesiące? Co z gwarancją? Chyba po powrocie do Polski nie mam co liczyć na takową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Gwarancje można wykupić miedzynarodową,nie wiem czy z każdej firmy ale można.Ile chcesz kasy wydać? P.S. nie ten dział!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Myśle że max 5k zł, będę nieźle zarabiał ale nie tylko lapka chce przywieźć :wink: PS. Sorki jak nie ten dział ale mi się wydał najlepiej pasujący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Weź sobie jakiegoś Hp Pavilona z 2gb ramu,dużym dyskiem,platforma do wyboru wydaje mi sie ze do 5000 tys znajdziesz cos dobrego na c2d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaa Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Za 5tyś kupisz super laptopa, tutaj można kupić fujisu siemens c2d 120GB 2GB RAM za 2700zł w Polsce dostaniesz co najwyżej Acera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Mam nadzieję że kupię super laptopa :wink: Sporo tego jest i ciężko coś konkretnego wybrać. Nie chodzi mi tylko o osiągi ale i o to żeby wytrzymał przy mnie kilka lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinue Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 o gwarancję się nie martw. każda szanująca się firma daje międzynarodową... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Polecam zakup Vaio. Roznica w cenie jest niesamowita. Ja za swojego w tamtym roku dalem w Anglii ~ 5100zl a w Polsce w sklepach internetowych byl po 7700zl. Sony nie ma miedzynarodowa gwarancje ale tylko w krajach, w ktorych oficjalnie prowadzi sprzedaz produktow serii Vaio, czyli Polska do nich nie nalezy. Pytalem sie w salonie Sony jak to wyglada, to mi powiedzieli, ze wysylaja laptopa do serwisu do Czech. Jednak o serwis sie nie martwie bo wszystko chodzi jak w zegarku. Polecam Sonke, bo sa solidne i konkretne. Design przepiekny a jakosc matrycy...to trzeba zobaczyc na zywo;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...