Schranzer Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Po małych poszukiwaniach postanowiłem stworzyć ten temat. Mam w pc 2 dyski - pierwszy 80gb z systemem i podstawowymi rzeczami drugi 250 gb na pozostałe rzeczy. Wczoraj nie wiedzieć czemu win przestał widzieć 3 partycje ntfs na dysku 250gb. Windows stwierdza ze dysk jest czysty bez partycji. Moze bym uwierzył gdyby nie to ze np norton ghost widzi dane na tych partycjach bez problemu :/ Odpaliłem sobie file scavenger i ten po godzinnym skanie dysku tez widzi wszystkie pliki i nawet może mi je odzyskać ale to cholernie długi i mozolny proces. Podsumowując. Dane na dysku są ale nie ma sie jak do nich dostać. Co mogę zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Kolejny moj temat na ktory nikt nie potrafi udzielic odpowiedzi. No trudno problem juz rozwiazalem - odzyskalem caly dysk. Temat do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Odpowiedzi nie było, bo temat był poruszany milion razy. Jak byś użył wyszukiwarki, to byś odnalazł mnóstwo podobnych tematów oraz rozwiązanie w postaci TestDisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...