pajacyk Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 J.w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja tez podlaczam sie pod ten temat bo sam bym go chcial zdjac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jesli jest przyklejony to trzeba wlozyc karte w torebke foliowa i do zamrazalnika na godzinke, pozniej trzeba zdjac radiator sila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVO Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Cześć Na Hercu jest zaj... mocno przyklejony, cienki nóż i podważaj (głośny jest co.. :D ) IVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 moj jest baaaardzo cichy, praktycznie nieslyszalny. na jego wydajnosc tez nie narzekam (taktowanie rdzenia 285mhz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 pshem: poczekasz to się doczekasz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja odklejałem czy tam raczej odcinałem :) za pomocą cienkiego, ostrego nożyka trwało to z 30 min ręka mi się trzęsła jak pojeb….a ale jakoś poszło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A czym usuneliscie tego gluta co siedzi pod radiatorem? U mnie jest twardy jak cholera, ciezko go zeskrobac... :? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...