Krystus Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Glowny problem opisany w tematach. Po usunięciu jakiś trojanów nie moge otworzyc poprzez dwuklik dysku lokalnego (poza dyskiem systemowym) gdyż wyskakuje mi error D:\ Odmowa dostępu. Musze klikac prawym i wybierac "Otwórz", a jest to dosyc meczace na dluzsza mete. Co poradzic bo na forum nie znalazlem zadnego rozwiazania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 tez to mialem:P i poradzilem sobie formatem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfredek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ja tez :] na dysku zrobily ci sie pliki autoran wystarczy je wywalic :] czasami ukryte a czasami trzeba z awaryjnego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystus Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ja tez :] na dysku zrobily ci sie pliki autoran wystarczy je wywalic :] czasami ukryte a czasami trzeba z awaryjnego ;] Wielkie dzieki - dziala. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...