ashgan Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Nie sa to duze ugiecia jednak zauwazalne.Gorna czesc ekranu ugina sie jakby do srodka czyli do dolu.Czy jest to normalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 sorki ze ci nie pomoge, ale mam pytanie. nie bola cie oczy od patrzenia na ten monit? i wogle jakie oceny w codziennym uzyciu. dzis zamierzam go zakupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszL Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ja mam taki monitor w pracy, Oczy po 8 godz troche łzawia :( ale ogólnie jest ok, nie zauwazylem zeby mi sie obraz "uginał" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Monitorek cool.Ostrosc i kolorki super a i opcja SB dziala znakomicie w porownaniu do baniaka 17 ktory mialem to niebo i ziemia :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 a co z oczkami? i glowka? nie bola po dluzszym patrzeniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Mam co prawda 19 ale ta sama seria i jest swietny. Duzo sie nameczylem na pczatku z regulacja ale jest ok. Sciagnij oprogramowanie NaviSet pozwala na regulowanie wszystkich opcji z poziomu windy. Monitor jest swietny, wczesniej mialem Samsunga SyncMaster 755df, Iiyame 1451 i NEC jest bez porownan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...