.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 REDNACZ powiesz mi z czego sie tak ryjesz ? ale szczególowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 REDNACZ powiesz mi z czego sie tak ryjesz ? ale szczególowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 REDNACZ powiesz mi z czego sie tak ryjesz? ale szczególowo a nie oglnie. ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no to moze skonkretyzujmy i kup jush Lite'a 52x :)) No albo poprostu wywal pieniądze przez okno to nie będziesz musiał do sklepu chodzić. Chociaż taka nagrywarka to ona chyba dobrze lata nie? LG i koniec. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no to moze skonkretyzujmy i kup jush Lite'a 52x :)) No albo poprostu wywal pieniądze przez okno to nie będziesz musiał do sklepu chodzić. Chociaż taka nagrywarka to ona chyba dobrze lata nie? LG i koniec. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 z czego sie tak ryjesz RedNacz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ........a liteon wszystko ma do D!!!! Ja mam liteona DVD i nagryware. I zero klopotu z zadnym z nich 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ........a liteon wszystko ma do D!!!! Ja mam liteona DVD i nagryware. I zero klopotu z zadnym z nich 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 nieche mi sie czytac całego postu ale wiem ze jak masz ograniczona ilosc kaski to tylko LITE-ON ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 aha. jak chcesz to ci zrobie kilka fotek tych testów. a tak na marginesie cena twojej nagrywarki to bagatela : 699zł (a to jest nr z 22.01 do 04.02 2003 rok) :) Nie no dzieki.. wierze. Tylko ze jakis miesiac temu dalem za nia w boxie 380zl.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 aha. jak chcesz to ci zrobie kilka fotek tych testów. a tak na marginesie cena twojej nagrywarki to bagatela : 699zł (a to jest nr z 22.01 do 04.02 2003 rok) :) Nie no dzieki.. wierze. Tylko ze jakis miesiac temu dalem za nia w boxie 380zl.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 nie ma sensu ladowac sie w 52 :wink: qp 48 !! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :arrow: uzywam nagrywarke LG 16x/10x/40x od ponad 1,5 roku. nie nazekam na nia (problemow nigdy nie mialem), jednak jest juz troszke wolna. dlatego gdybym mial kupowac nowa, to bralbym LITE-ON'a, dlatego, iz duzo uzytkownikow sobie ja chwali. moze zastanowilbym sie nad LG... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :arrow: uzywam nagrywarke LG 16x/10x/40x od ponad 1,5 roku. nie nazekam na nia (problemow nigdy nie mialem), jednak jest juz troszke wolna. dlatego gdybym mial kupowac nowa, to bralbym LITE-ON'a, dlatego, iz duzo uzytkownikow sobie ja chwali. moze zastanowilbym sie nad LG... Ale lite on to very low end. a LG z 8 mb cashu to juz klasa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :arrow: uzywam nagrywarke LG 16x/10x/40x od ponad 1,5 roku. nie nazekam na nia (problemow nigdy nie mialem), jednak jest juz troszke wolna. dlatego gdybym mial kupowac nowa, to bralbym LITE-ON'a, dlatego, iz duzo uzytkownikow sobie ja chwali. moze zastanowilbym sie nad LG... Ale lite on to very low end. a LG z 8 mb cashu to juz klasa. MEGA ROTFL!!!! :P :P :oops: :P LG -klasa , lite-on -lowend no nie mogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ale lite on to very low end. a LG z 8 mb cashu to juz klasa. dawno nie słyszałem takich herezji !!! sam jest low end, skoro lg to dlaciebie klasa to nie mam wiecej pytań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubik2003 Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ale lite on to very low end. a LG z 8 mb cashu to juz klasa. widzę chłopie ze twoje pojecie o temacie jest zerowe to ze lite-on jest tani nieznaczy ze jest produktem low-endowym LG???? -wybacz ale sie nie bede na ten temat wypowiadał usmiałem sie jak mało kiedy z tych twoich wypocin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 dołącze się do tematu co brać? Plextor 48/24 Yamaha CDRW-F1 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dresiarz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ale lite on to very low end. a LG z 8 mb cashu to juz klasa. buahahahahah wypociny to mało powiedziane, chłopie nie pisz już ni więcej bo mnie brzuch boli ze smiechu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ........a liteon wszystko ma do D!!!! Ja mam liteona DVD i nagryware. I zero klopotu z zadnym z nich 8) haha do czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 No właśnie, do czasu... Dzisiaj słyszałem półroczną nagrywarkę LiteOn 40x ------ GŁOŚNA JA SKURCZYSYN!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubik2003 Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 eee d.up.c.y.s gengi....... znajomy "spawacz" od ponad roku pracuje tylko na lite-onach , ma ich 4 -wypala dziennie około 30 cd na kazdej z nich i zadnej nic w najmniejszym stopniu nie dolega wiec nie miałes-nie pitol bzdur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ........a liteon wszystko ma do D!!!! Ja mam liteona DVD i nagryware. I zero klopotu z zadnym z nich 8) haha do czasu nie wiem co cie tak smieszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 eee d.up.c.y.s gengi....... znajomy "spawacz" od ponad roku pracuje tylko na lite-onach , ma ich 4 -wypala dziennie około 30 cd na kazdej z nich i zadnej nic w najmniejszym stopniu nie dolega wiec nie miałes-nie pitol bzdur a powiedz co to jest pol roku??!?!!? ja mam yamahe 6x4x16 SCSI i kurde ma juz pare lat - nie wiem ile dokladnie ale kolo 3-4 napewno i kurde chodzi jak nowa :D nie mow ze porownach liteona do yamahy czy teac'a :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...