RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Też niekoniecznie. ale my tu rozmawiamy o nagrywarach dla śmiertelników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja mam liteona 40125s i jestem zadowolony - a traxdata lub TDK Cyclone - to zwykłe oemowe Liteony w innych (TDK) obudowach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Też niekoniecznie. ale my tu rozmawiamy o nagrywarach dla śmiertelników. Ale co niekoniecznie. Ja mam jak widac Yamaszke teraz, niedawno padl mi teac.. i wcale nie byla taka znow droga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 A ile dałeś i za jaką? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 jak masz Yamahe to przynajmniej powinienes miec DiscT@2 i funkcje Audio Master (oczywiscie jak masz jedna z nowszych). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a patrz. masz ta nagryware co w KŚ 3/2003 (113). jak widac przegrywa z moja. ma 5 miejsce. a moja 3 :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a patrz. masz ta nagryware co w KŚ 3/2003 (113). jak widac przegrywa z moja. ma 5 miejsce. a moja 3 :) :P A co to KŚ ??? podejrzewam ze jakas gazeta, jesli tak to sorka nie czytam gazet. Jednak przegrywa na 90% ze wzgledu na to ze jest drozsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 A ile dałeś i za jaką? Taka jak w podpisie.. dalem za boxa 380zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 po 1. KŚ - Komputer Świat po 2. chyba nie przegrala ze wzg. na cene [serwis 3,8:3,6 | szybkosc 5,39:4,67 | jakosc 4,75:4,88 | obsluga/instalacja 2,67:3,5 | pozostale 4,75:5,0] pierwsza liczba to moja a druga po : to twoja. ocena koncowa 4,76:4,61 + 0,05 za audio master czyli 4,75:4,66. sam widzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 aha. jak chcesz to ci zrobie kilka fotek tych testów. a tak na marginesie cena twojej nagrywarki to bagatela : 699zł (a to jest nr z 22.01 do 04.02 2003 rok) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja bym bral jakiegos liteonka albo asusa albo samsunga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 nie nie nie! samsung - rulez, asus - rulez. zobacz wszystkie wypowiedzi wczesniej - wszyscy (no prawie wszyscy) chwalą LiteOna. ja zreszta tez ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja bym bral jakiegos liteonka albo asusa albo samsunga :) A ja na twoim miejscu to bym brał jakieś 2 cyjanki potasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 yamasza F1 na SCSI - wymiata :D bierz - o ile masz okolo 1200zloty - 900zl za wypalare + 300zl za kontroler i kable:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 yamasza F1 na SCSI - wymiata :D bierz - o ile masz okolo 1200zloty - 900zl za wypalare + 300zl za kontroler i kable:D A łyżka na to HAHAHA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 NAGRYWARKA CD-RW LG GCE-8481B IDE 48/24/48 BOX 204.99 NAGRYWARKA CD-RW LITEON LTR-48246S 48/24/48 BOX 199.00 NAGRYWARKA CD-RW LG GCE-8520B IDE 52/24/52 BOX 213.99 NAGRYWARKA CD-RW LITEON LTR-52246S 52/24/52 BOX 229.99 COMBO DVD NAPĘD/NAGRYW. LG GCC-4480B 48/24/48/D16 BOX 316.99 combo wychodzi porownywalnie cenowo jak osobno toster + CiDik ;) ceny by Pr0n0x - netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 yamasza F1 na SCSI - wymiata :D bierz - o ile masz okolo 1200zloty - 900zl za wypalare + 300zl za kontroler i kable:D yamaha to przezytek - chyba zaprzestali produkcji nagrywarek ? :roll: :? a moim de best jest plex`a ;) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 TY REDNACZ o oc ci chodzi wszytskich sie czepiasz ?? balwanie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 yamasza F1 na SCSI - wymiata :D bierz - o ile masz okolo 1200zloty - 900zl za wypalare + 300zl za kontroler i kable:D yamaha to przezytek - chyba zaprzestali produkcji nagrywarek ? :roll: :? a moim de best jest plex`a ;) 8) a co ma piernik do wiatraka co???? to jak przestali to juz wszystko co juz zrobili stalo sie przezytkiem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 TY REDNACZ o oc ci chodzi wszytskich sie czepiasz ?? balwanie ?? nowa moda ? na ło*** roku ? :lol: :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 po 1. zeby max. wykorzystac mozliwosci nagrywaerki potrzeba np. NERO BurningRom, PLYT KTORE SIE NIE ZJARAJA pod wplywen takich predkosci. po 2. dobrze by bylo miec nagryware podlaczona jednym kablem IDE z twardzielem (twardy na Master) po 3. nagrywajcie krazki do siebie (jak niezalezy wam na czasie) na x24 - pozwoli to niemal bezblednie wypalic laserowi plyte, bo ani nie zawolno ani nie za szybko (oczywiscie in wolniej tym lepiej, ale nie przesadzajmy x4) po 4. polecam LiteOn LTR 48246S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 yamasza F1 na SCSI - wymiata :D bierz - o ile masz okolo 1200zloty - 900zl za wypalare + 300zl za kontroler i kable:D yamaha to przezytek - chyba zaprzestali produkcji nagrywarek ? :roll: :? a moim de best jest plex`a ;) 8) a co ma piernik do wiatraka co???? to jak przestali to juz wszystko co juz zrobili stalo sie przezytkiem 8O no to inaczej... http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=679 yamaha - niema http://www.sirius.pl/index.php?sid=1&mcid=1&scid=14 yamaha - "Proszę podać adres e-mail lub numer telefonu, a nasz sprzedawca skontaktuje się z Państwem w sprawie produktu." http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 yamha - niema www.pronox.com yamaha - niema dalej szukac mi sie niechce.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no to masz pecha ze nie ma - szukaj a znajdziesz - napewno gdzies jest kurna - np. w Age.pl no to co pieprzysz ze nie ma O8 a jakis badziewskich liteonow, lg , samsungow to sie wystrzegac nalezy LG to dobre urzadenia chlodnicze robi samsung ramy dobre a liteon wszystko ma do D!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 po 1. zeby max. wykorzystac mozliwosci nagrywaerki potrzeba np. NERO BurningRom, PLYT KTORE SIE NIE ZJARAJA pod wplywen takich predkosci. po 2. dobrze by bylo miec nagryware podlaczona jednym kablem IDE z twardzielem (twardy na Master) po 3. nagrywajcie krazki do siebie (jak niezalezy wam na czasie) na x24 - pozwoli to niemal bezblednie wypalic laserowi plyte, bo ani nie zawolno ani nie za szybko (oczywiscie in wolniej tym lepiej, ale nie przesadzajmy x4) po 4. polecam LiteOn LTR 48246S HHAHAHAHAHAHHAAHA BUHAHAHAHAHH :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 TY REDNACZ o oc ci chodzi wszytskich sie czepiasz ?? balwanie ?? Przestań piep**** takie bzdury to się odczepię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 skończcie się kłocić i bluzgać nawzajem, i sorry RedNacz ale naprawde wyluzuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no to masz pecha ze nie ma - szukaj a znajdziesz - napewno gdzies jest kurna - np. w Age.pl no to co pieprzysz ze nie ma O8 a jakis badziewskich liteonow, lg , samsungow to sie wystrzegac nalezy LG to dobre urzadenia chlodnicze robi moze ja slepy..... :roll: http://www.sklep.age.pl/list.php?m_grupa=C...&m_sort=n_nazwa a co do LG to mam od nich mikrowele :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no to masz pecha ze nie ma - szukaj a znajdziesz - napewno gdzies jest kurna - np. w Age.pl no to co pieprzysz ze nie ma O8 a jakis badziewskich liteonow, lg , samsungow to sie wystrzegac nalezy LG to dobre urzadenia chlodnicze robi moze ja slepy..... :roll: http://www.sklep.age.pl/list.php?m_grupa=C...&m_sort=n_nazwa a co do LG to mam od nich mikrowele :P :D pare dni temu bylem tam i widzialem takowa na polce a poza tym w 3 innych sklepach np. w ACIT ci moga sprowadzic w ciagu tyg :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 skończcie się kłocić i bluzgać nawzajem, i sorry RedNacz ale naprawde wyluzuj Sorry już luzuję. 8) Chill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no to moze skonkretyzujmy i kup jush Lite'a 52x :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...