kendzior Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zastanawiam sie nad wyborem nagrywarki DVD. Jako, ze moj LiteON LH-18A1H poszedl do serwisu i prawdopodobnie po odeslaniu bede mial mozliwosc wymiany na inna nagrywarke (zrazilem sie) zastanawiam sie co kupic. Opinie sa najrozmaitsze, a nagrywarek na rynku tyle, ze głowa mała... Zalezy mi na tym, zeby palnik szybko i bezblednie zapisywal CD, DVD (+ i -) oraz posiadal szybki czas odczytu plyt dvd. No oczywiscie w granicach mozliwosci ceny - do 150zl. Moze ktos sie wypowiedziec na temat? Co (z dostepnych aktualnie na rynku nagrywarek) moglibyscie polecic? Bede wdzieczny za wszelkie opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Polecam LG H62N kupiłem niedawno i jest dobrze szybko zgrywa dane na dysk(dobry czas dostępu i wyszukiwania), dobrze nagrywa , spokojnie otwiera stare płyty nagrane przed kilku laty , wiec czego chcieć więcej. na Sata dobre są też: Asus 1814BLT Samsung S203B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Aa.. zapomnialem dodac, ze interesuja mnie nagrywarki na ATA i zeby byly w miare ciche.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Aa.. zapomnialem dodac, ze interesuja mnie nagrywarki na ATA i zeby byly w miare ciche.. Jeśli na pata to są praktycznie te same modele np. Asus 1814BL Samsung 182M niestety nie ma modelu 20x na pata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Nie chcę marudzić ale... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=105013 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=229258 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...