kanurwa Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Kiedyś jeszcze na starym forum znalazłem taki temat o podkręcaniu 2,4 na Asusie i szukam go od tygodnia i nie mogę znaleźć. Może ktos pomoże. Czy mogłbyście mi cos poradzic nt podkręcenia proca i pamiątek, bo nigdy tego nie robiłem, a nie ukrywam że trochę się boję, szczególnie wchodząc do biosu i widząc tyle różnych ustawień. nadmieniam, że sporo sobie poczytałem ale mile widziane byłyby opinie użytkowników tego sprzętu a obaw mam co niemiara. Pozdrawiam, i sorry za ewentualny kłopot. zależy mi na tłumaczeniu łopatologicznym. Czy w chwili obecnej jestt sens kręcenia grafy? Aha jaką ilośc pamięci w biosie przydzielić do obsługi grafy??? Pozdrawiam, Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 No to ja się podłączę do tematu jako posiadacz identycznej płyty i procesora. Chętnie posłucham bo chęć jest :) tylko informacji mało :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Reed pomóż jako ziomek zza miedzy, a tym bardziej zwolennik Sis`a :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Mam identyczny procesor i płytę i również chętnie posłucham Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 No to jak widzę słuchaczy jest bez liku tylko na wykładowcę trzeba poczekać ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...