azyl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam Tak sie składa ze aktualnie mam troche gotowki, i pomyslalem zeby zainwestowac "w siebie". Myslalem o jakims kursie zwiazanym z komputerami ( ale nie cos typu kurs wlaczania i wylaczania windowsa i obslugi offica jaki to sie funduje pracwnikom w robocie co to nie maja zielonego pojecia o kompach ). CHodzi mi o cos dzieki czemu bede mogl latwiej znalesc robote, nei wiem moze jakas administracja sieci ( bo na to sie wybieram na studia ) albo cos w ten desen - nei wiem jakie teraz sa dostepne kursy, cena tak do 1200-1400. Chcialbym go zrobic do konca wrzesnia. Mozecie mi cos poradzic ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 kurs na wózek widłowy - robota pewna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 jezeli juz idziemy w ta strone to myslalem nad kursem spawacza - robota na wakacje za niezly hajs, co o tym sadzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 RHCP, RHCA- RedHat certified Professional/Administrator zastanow sie nad certyfikatami cisco. No i pare certyfikatow od MS. pomoze przy szukaniu pracy jako informatyk/sysadmin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A jakieś certyfikaty odnośnie hardware można zdobywać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jezeli juz idziemy w ta strone to myslalem nad kursem spawacza - robota na wakacje za niezly hajs, co o tym sadzicie ?czy ja wiem, kumpel jest spawczem, jezdzi po calej polsce, i zarabia 2.500 zl, w delegacjach calymi tygodniami, z zona sie widzi co ruga niedziele... Jak juz to w stoczni jakiejs... Tam jest dobry hajs teraz... Wozki widlowe, lepsze roziwazanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ta... zajebiste... Chyba, że mówisz o "zagranicy" w większości hurtowni pensja wózkowego netto niewiele przekracza 1000 zł no chyba, że jakaś wypas firma to pewnie coś do 2 koła podchodzi ale czy to tak STRASZNIE dużo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zrób sobie kurs programowania maszyn CNC ;) Z takim papierkiem zawsze robote znajdziesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zrób sobie kurs programowania maszyn CNC ;) Z takim papierkiem zawsze robote znajdziesz ;)Oj, tak, szukają teraz takich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 kurs spawacza i do Irlandii, 15E/h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zrób sobie kurs programowania maszyn CNC ;) Z takim papierkiem zawsze robote znajdziesz ;) oj nie wiem czy taki kurs pomoże, aby dobrze to robic, trzeba posiadac ogromną wiedzę o materiałach itp. takie kursy są zazwyczaj wprowadzeniem w temat, no chyba, że chce sie zostać "podajnikiem" no ale wtedy o dobrej płacy można zapomnieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Kurs montażu na stacjach Avid / FinalCut. Montażyści w PL BARDZO PILNIE poszukiwani - a i płaca niezła - ~40 zł / h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...