Gość Scythe Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jakosc/cena - 8400 naprawde lakomy kasek, czekam na biosy od Gigabyta pod nowe procesory. :lol2: :lol2: Tez sie własnie nad tym zastanawiałem. Czekam tylko az cepy beda w PL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 podzieliby sie ktos najnowszym MemSet 3.4Strona domowa MemSet'a http://www.tweakers.fr/ Wolfy chodzą pięknie, ale mi chyba dane będzie zainteresować się jakąś dobrą ofertą "starego" 65 nanometrowca. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 No to niezłe procki sie szykują :D. Kiedy w PL będą ?Już są B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 gdzie i za ile :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 u pmp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Venom Dzieki za Memset'a 3.4 ,dziwne ze google znajdowalo tylko betki do tego na chinskich stronach . no nowych prockow w UK jeszcze nie moge znalezc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 beda dostepne najwczesniej za ~2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 szczenka opada, wydajność niesamowita i cena też niczego sobie :lol: a AMD dalej trzyma się k8 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 beda dostepne najwczesniej za ~2 tygodnieMyślałem, że premierę przyspieszą, ale pewnie jest tak jak mówisz i poczekamy sobie do 20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Bedzie ktos sprowadzał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Po co, skoro premiera na calym swiecie jest wlasciwie w tym samym czasie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 W Polsce jak to w Polsce :D Zawsze sa opoznienia.. Dlaczego mialoby byc inaczej tym razem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 A jakie opóźnienia miałeś w przypadku E6x50? Dobre sklepy miały na stanie koło połowy lipca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak ci sie spieszy to zamawiaj http://www.azerty.nl/producten/product_det...core-2-duo.html . Maja byc na dniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Poczekam az beda w PL. Tez na dniach ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Nie wiem, nie jestem dystrybutorem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 poczekamy, poczekamy nie ma co sie podpalac niech tylko wieksza ilosc bedzie w NTT i kompuszrotniku ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam, oferta allegro dla zainteresowanych. http://allegro.pl/item294898090__intel_pen...b_l2_wawa_.html Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zapytalem sie o fotki, co do tej aukcji. Jutro rano maja zostac przeslane.. Moze sie zdecyduje na zakup jesli do rana beda :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Za taką cenę to pewnie będą B-) , wole se poczekać "parę dni" i kupić E8400 za podobne pieniądze. Edytowane 9 Stycznia 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 dokladnie po premierze a to juz niedlugo E8400 bedzie w podobnej cenie w hurcie kosztuje ok. 186$ czyli ok 460 PLN to nie sadze ze bedzie kosztowal wiecej niz 650 PLN w detalu w sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Hmm ja tu czegos nie rozumiem. Wedlug specyfikacji e8190 i e8200 sa w zasadzie identyczne, roznica tylko w braku virtualizacji i jakiegos innego zbednego syfu. To czemu oba sa pokazywane jako majace kosztowac po 163$ w ilosciach hurtowych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 pojdzie ten procek na evga nf680i?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Hmm ja tu czegos nie rozumiem. Wedlug specyfikacji e8190 i e8200 sa w zasadzie identyczne, roznica tylko w braku virtualizacji i jakiegos innego zbednego syfu. To czemu oba sa pokazywane jako majace kosztowac po 163$ w ilosciach hurtowych ? Dla intela to jest żadna różnica. pojdzie ten procek na evga nf680i??luknij tu: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3138&p=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 ... luknij tu: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3138&p=3 Hym miedzy innymi są wyszczególnione takie płyty: I-45CV Intel 945GC/ICH7 Wolfdale Only with BIOS UpgradeI-45C Intel 945GC/ICH7 Wolfdale Only with BIOS Upgrade Ale AB9 QuadGT nie widzę, co mnie z "leksza" martwi :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ale AB9 QuadGT nie widzę, co mnie z "leksza" martwi :-| P5B dlx tez nie ma na liscie a podobno smiga, wiec nie przejmowalbym sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) P5B dlx tez nie ma na liscie a podobno smiga, wiec nie przejmowalbym sie. Gdzie niegadzie wieszałem/czytałem "donosy" iż niby ma działać choć osobiście wolałbym zobaczyć np. screen'a z CPU-Z z tytułowym CPU i moją* mobo ;) EDIT: *moją = naszą :-P Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 pojdzie ten procek na evga nf680i??Niestety, nie Dają rabat na mobo 780i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Niestety, nie Dają rabat na mobo 780i quad nie, ale duo tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Są już fotki opakowania z prockiem na tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294898090 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...