Mirkirst Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ja bym obstawial V =] tez mam cos podobnego =]Ale którego V hehe 1.31 to nie wysoki na NB 1.4 to to? ale inaczej jak mieć 500FSB :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tylko po co miec 4Ghz na codzień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tylko po co miec 4Ghz na codzień... Głupie pytanie .. do pracy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Głupie pytanie .. do pracy! Żeby paint dobrze chodził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Żeby paint dobrze chodził. Skomplikowane raporty, wyliczenia stanow pogodowych itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No chyba że tak bo niektórzy mają dla szpanu i wyniku w smarkach :P a na co dzień nawet 50% nie wykorzystują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No chyba że tak bo niektórzy mają dla szpanu i wyniku w smarkach :P a na co dzień nawet 50% nie wykorzystują No i? Moje gg lubi 4GHz, Thunderbird rowniez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RELOADED Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 oj a ja jednak poczułem dosyć mocną różnice między 3ghz a 4 ,owszem system trochę wolniej sie ładuje ale jak już sie załaduje to napieprza ostro np firefox lub inne programy mega szybko sie ładują u mnie już właśnie zauważyłem dużą różnice w otwieraniu zwykłych różnych programów w robocie mamy wuchte mc pro (G5) w tym 2 miechy temu kupiony najnowszy mc pro z leopardem też ma cd2 więc powiem jedno 4ghz je tego maca w [ciach!] ;]]]],wszystko sie u mnie szybciej ładuje niż w tym pudle za 10 koła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zwracam honor ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Z innej beczki, są juz w PL E8600, a jesli tak to gdzie najtaniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Skomplikowane raporty, wyliczenia stanow pogodowych itp Mówiłem o sobie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zwracam honor ;D A ja z kolei nie zauwazylem znaczącej różnicy pomiedzy Athlonem @ 2.7Ghz a E8200 @ 3.5Ghz w działaniu windowsa no ale...w innych rzeczach widac ją aż za dobrze ;) IMHO wiekszy wplyw ma na wczytywanie sie progsow dysk niz cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tunio Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Wlasnie, wysokie FSB a czas ladowania sie Windowsa?! O co w tym chodzi, dlaczeto po podniesieniu FSB winda laduje sie znacznie dluzej? Moze lepiej ustawic w biosie FSB 333 a pozniej jakis programik w autostarcie do podniesienia FSB wyzej?!% BTW: [off topowo] Po co 4ghz na codzien? Po co ci wiecej jak 90koni w samochodzie? Przeciez przy 90bhp mozesz smialo wyprzedzac, dobrze przyspieszac baa nawet mniej spali jak 220koni... A jednak miliony ludzi kupuja mocne samochody... Po co? Bo to daje przyjemnosc a skoro mozemy ja miec, to po co ja ograniczac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Tylko po co miec 4Ghz na codzień...a po co nie mieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkirst Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Mi winda na AMD939 ładowała sie momentalnie no a po zmianach w kreska szła ok 1/3 długości a teraz ? 6 razy masakra!! To co jest przyczyną te wysokie FSB chyba ale to bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Z innej beczki, są juz w PL E8600, a jesli tak to gdzie najtaniej ?1 tura wpada zaraz do jednego disti. a ogólnie to jest pare sztuk tylko się kurza ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Przybliżona cena netto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 pmp ma bez vatu ;) zobaczymy czy do polski trafią się fajne e86 :D oby ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 dlatego pytam netto :) Co mnie tam vat obchodzi, jak prowadzę działalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 E8600, Q820 retail -> 4450MHz 1.36V @ Orthos, srednia sztuka w porownaniu do tego, co widzialem wczesniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) E8600, Q820 retail -> 4450MHz 1.36V @ Orthos, srednia sztuka w porownaniu do tego, co widzialem wczesniej ;)nie jest taka zła :wink: http://forum.purepc.pl/index.php?sh...t&p=3070865 Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witajcie zakupiłem sobie e8400 i mam pytanie czy 4000mhz przy 1.38v na codzień może smigac na WC nic mu się nie stanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Intel E8600 Review: E0 Stepping, the Last Great Dual Core? - http://www.xcpus.com/GetDoc.aspx?doc=49&page=1 Piekielnie się kręcą te nowe procki :blink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Piekielnie się kręcą te nowe procki :blink: :Dnie jest z nimi najgorzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 W USA 266$,w Komputroniku 750 zeta.... Bez komentarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 W USA 266$,w Komputroniku 750 zeta.... Bez komentarza. 821 zeta, ale porażka :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Hmm...czy wieksze napiecie na procku ma wplyw na jego zywotnosc/efektywnosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 probował ktoś ustawić 0,7Vcore ? jesli tak z jaką czestotliwoscią działał proc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 probował ktoś ustawić 0,7Vcore ? jesli tak z jaką czestotliwoscią działał proc bywaja takie co nie wstaja z takim V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 dlatego pytam netto :) Co mnie tam vat obchodzi, jak prowadzę działalność.~570 w zależności od cennika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...