Rudesmen Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam po zwykłym OC (ustawienia na jakich zawsze wstawał i zostawalo duzo zapasu) komp nie wstał (wogóle tam moja KN9 dziwna jest jakaś - strasznie często nie chce wstawać po OC, ale wtedy to reset cmos i od nowa), to robie reset cmos, nic, zostawiam go na godzine, nic, wkońcu obczaiłem ze wstaje tylko jak zworka jest ustawiona na clear cmos - i co teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Spróbuj wymienic baterie do biosu na nową, droga nie jest a sprawdzic zawsze warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) Spróbuj wymienic baterie do biosu na nową, droga nie jest a sprawdzic zawsze warto.Nie, raczej tego robić nie trzeba. Myślę, że pomogłoby samo poprzekładanie memorków + inne podpięcie napędów IDE (jeśli są) + clear CMOS ;) W 99% przypadków to wystarczy. Pzdr. Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) moja KN9 dziwna jest jakaś - strasznie często nie chce wstawać po OC, ale wtedy to reset cmos i od nowaDziwny to Ty jesteś - po co wypisujesz to na jakimś "dziwnym" forum, zamiast udać się tam gdzie należy -> http://forum.msi-polska.pl/index.php Są tam dziesiątki takich "ździwionych" - bo ta płyta i parę innych (MSI), to totalny szajs ! - wiem co mówię - jestem tam Moderatorem :D Pozdr. :angry: Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Zdaje mi sie ze uzytkownikowi Rudesmen chodzi o Abita KN9 a nie o MSI K9N :wink: , tak napisal bynajmniej, a mozna sie przypadkowo pomylic, bo obydwie płyty podobnie sie nazywają i obydwie na AM2. Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez Caehl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Sorry, masz rację - ale zdaje się, że obie są siebie warte :mur: Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 musiałem wyciągnać procesor i dopiero pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...